Tags: paasbrunchen in Breda, paasbrunch bestellen, paasdiner

15x Thuis Pasen vieren

De horeca is voorlopig helaas gesloten, dus een lekkere paasbrunch, -lunch of diner buitenshuis zit er even niet in. Maar niet getreurd! De Bredase ondernemers helpen je graag om er thuis een mooi paasfeest van te maken!

Fijn pasen!

Moeke

Moeke verwent je de hele dag tijdens de Paasdagen! Geniet van Moeke's Paasbrunch of van Moeke's Paasdiner! Bestellen kan vanaf twee personen voor zaterdag 11, zondag 12 en maandag 13 april. Je kunt de brunch en het diner online bestellen tot vrijdag 10 april 12:00u en op de gewenste dag afhalen bij Moeke!

Ja! Breda

Tijdens de Paasdagen is de Thuis High Tea van Ja! Breda omgetoverd tot een heerlijke Paasvariant! Met deze High Tea geniet je thuis van heerlijke hartige hapjes en zoetigheden. Naast de hapjes bevat de High Tea verse jus d'orange en de top 5 verse theeën van Ja! Breda. De High Tea is te reserveren via mail of telefonisch via 075-5205525. Je kunt de High Tea afhalen bij Ja! Breda of gratis laten thuisbezorgen in omgeving Breda.

Foto: Ja! Breda

EL QUINTO PINO

Speciaal voor Pasen gaat El Quinto Pino heerlijke paaslunches maken. Dit lunchmenu bestaat uit hartige koude tapas en wat zoets voor erna. Bestellen kan tot en met zaterdag 11 april via mail of telefonisch: 076-5211966 / 06-11466571. Bestellingen kunnen zondag worden afgehaald tussen 11:00u en 15:00u.

Bleue bar bistro

Bleue Bar Bistro bezorgd in het Paasweekend op zaterdag, zondag en maandag een heerlijk 4-gangen Paasmenu bij je thuis! Alles is bereid, je hoeft de gerechten alleen even op te warmen en de borden mooi op te maken. Dit menu is tot en met vrijdag 10 april te bestellen via mail.

SALON DE PROVENCE

Salon de Provence laat je graag thuis genieten van heerlijke maaltijden. Zij presenteren daarom van donderdag 9 april tot en met maandag 13 april hun menu gastronomique voor thuis: een heerlijk 3-gangen menu. Daarnaast kun je een Plateau Fruits de Mer of een Kaasplateau bestellen en zijn de gerechten van het menu ook los te bestellen. Bestellen kan telefonisch via 076-5615969.

MARITZ SLOW FOOD

Speciaal voor de Paasdagen is er de Maritz PaasPlank om af te halen, zodat je lekker extra slow kunt genieten van de Paasdagen! De plank vol heerlijkheden kan per 2 personen besteld worden tot en met donderdag 9 april. Je bestelling is af te halen op zaterdag 11 april of zondag 12 april tussen 16:00u en 20:00u. 

RESTAURANT UIJTTEWAAL

Restaurant Uijttewaal zorgt ervoor dat je samen Pasen kunt vieren met hun Paasbrunchbox. Deze box vol lekkere gerechtjes is te bestellen via de website, voor afhalen op zaterdag 11 april, zondag 12 april of maandag 13 april. Bestel uiterlijk één dag van tevoren voor 12:00u. Uiteraard kun je ook een lekkere fles wijn bestellen bij je brunchbox!

RESTAURANT 'T JAGTHUIJS

Met het Paasbest menu van Restaurant 't Jagthuijs is het genieten geblazen dit weekend. Met het 5-gangen menu geniet je de hele middag of avond samen met je gezin. Het menu bestel je telefonisch via 076-5656956. Ophalen kan van vrijdag 10 april tot en met zondag 12 april tussen 17:00u en 19:00u. Alles wordt gekoeld meegegeven, dus ook op maandag kun je hier nog heerlijk van genieten!

COFFEELICIOUS

Coffeelicious steekt speciaal voor de Paasdagen hun High Tea To Go en de Family Brunchbox in een Paasjasje! De High Tea is te bestellen vanaf 2 personen. De Brunchbox komt in twee varianten: de Grown-Up Box en de Kids Box, beide boxen zijn goed voor 2 personen. Ook heeft Coffeelicious speciaal voor Pasen Paascupcakes, een Paascake, een Paastulband en de Family Pie, daarover lees je hier meer.

Foto: Coffeelicious

Hemels

Hemels genieten tijdens de Paasdagen? Bestel dan de Paasbrunch van Hemels Breda! 1e en 2e Paasdag bezorgt de Hemelse paashaas deze heerlijke brunch gratis aan huis! Bestellen kan via de website.

Sol Y Sombra

Sol Y Sombra heeft speciaal voor pasen twee verschillende boxen samengesteld. Deze boxen zijn te bestellen vanaf 2 personen en bestaan uit een combinatie van vlees, vis en vegetarisch. Deze heerlijke paasboxen kun je tot 9 april 22:00u te bestellen door te bellen of te appen naar 0614712399. Je kunt de paasboxen afhalen op zondag og maandag tussen 10:00u en 18:00u, of neem contact op voor bezorgingsmogelijkheden.

Con Fuego

Con Fuego zorgt ervoor dat je thuis kunt genieten van een heerlijk Paasdiner. Ze hebben namelijk een heerlijk 3-gangen menu samengesteld, dat je tot vrijdag 10 april kunt bestellen. Je bestelling kun je op zaterdag 11 april ophalen bij Con Fuego, daarbij krijg je instructies hoe je de gerechten gemakkelijk af kan maken.

Dennenlucht

Heerlijk smullen tijdens Pasen met de Dennenlucht Brunch! Op eerste Paasdag kun je tussen 10:00u en 12:00u een heerlijk brunchpakket afhalen bij Dennenlucht, met daarin o.a. croissantjes, chocobroodjes, harde broodjes, beleg, gekookt ei, verse aardbeien, jus d'orange, melk, pannenkoekenbeslag, paaseieren en een leuk cadeautje voor de kids. Bestellen doe je via de website.

Restaurand Zuyd

Restaurant Zuyd heeft een heerlijke selectie van kazen, gedroogde vleessoorten, gerookte zalm, vissalades, notenmix, olijven, brood en paaseitjes gemaakt voor op de Paas-Best-Borrel-Plank. Optioneel kan het pakket nog worden aangevuld met een Zeeuwse oesterproverij, kaviaar of een heerlijke voorjaarswijn. Meer info over bestellen en afhalen vind je op de website.

Foto: Restaurant Zuyd

Restaurant Chocolat

Verwen jezelf en je gezin met de complete Chocolat Paasbox, die te gebruiken is voor Brunc, Lunch of Diner. De Chocolat Paasbox bevat heerlijke gerechten om samen te delen en is te bestellen voor vrijdag, zaterdag, zondag of maandag. Binnen Breda wordt de box gratis thuisbezorgd! De box bestel je via de website.