Sunnery James & Ryan Marciano afsluitende act van Breda Live

De final act van Breda Live is eindelijk bekend! Een lange tijd is de afsluiter geheim gebleven maar ze zijn eindelijk uit de schaduw gestapt. Sunnery James & Ryan Marciano klimmen op het podium achter hun draaitafel en sluiten het festival knallend af! Het beloofd een geweldig feest te worden waar alleen maar word gedanst!

Breda Botanique: hotel, filmhuis, horeca, betanische tuin en woningen

De Chassékazerne in Breda wordt momenteel getransformeerd tot nieuw icoon: Breda Botanique. In het pand komen een viertal horecaruimtes, een hotel met 19 kamers, het Filmhuis Breda een botanische tuin en 62 woningen.

Klaas van Kruistum opent Brabants Internationaal Kinderfestival (BRIK)

Klaas van Kruistum opent woensdag 8 juni, 14.00 uur, de zesde editie van het Brabants Internationaal Kinderfestival (BRIK) in Breda. Vanaf dan staat de stad in het teken van het vijfdaagse festival dat op diverse locaties plaatsvindt en garant staat voor spannende, ontroerende en inspirerende verhalen van internationale jeugdtheater- en jeugddansgezelschappen.

Breda krijgt een nieuwe healthy hotspot: Jack & Jacky's

Naar verwachting zal begin juni Jack & Jacky's haar deuren openen aan de Boschstraat 11 in Breda. Je kunt hier straks terecht voor ontbijt en lunch met "healthy food, fresh juiches & good coffee". Eigenaren Jon en Iris nodigden ons uit om alvast een kijkje nemen.

Foodblogs

De laatste foodblogs
Foodblog: Lunchen bij Hotel - Restaurant Het Witte Paard

Vandaag gaan mijn moeder en ik samen een dag op pad in het altijd gezellige Etten-Leur. We starten de regenachtige middag met een lunch bij hotel-restaurant Het Witte Paard. Het pand valt meteen op wanneer we hierlangs lopen: het is authentiek en de kleine witte beelden van paarden rondom het terras zijn een echte eye-catcher. Er zitten een aantal mensen op het terras ondanks de regenbuien en het oogt meteen gezellig. Foodblog: 5-gangen diner bij de Dillenburg

Vanavond zijn wij door De Dillenburg uitgenodigd voor een wijnspijsavond bestaande uit een heerlijk 5-gangendiner met als thema Green Egg. Het is nog geen jaar geleden sinds dit restaurant haar deuren openden dus we kennen het restaurant nog niet; dés te leuker om hier voor een avond als deze te worden uitgenodigd. Het is een warme zomerse dag, dus de rokerige smaken die de Green Egg aan de gerechten zal toevoegen zullen op een dag als deze nóg beter tot zijn recht komen. We hebben er zin in!

Foodblog: 3-gangen diner bij Bleue Bar Bistro!

Bleue Bar Bistro, een mooie en sfeervolle Franse Bistro op de Grote Markt. Ik heb al veel positieve verhalen gehoord over deze zaak en besluit om zelf een kijkje te gaan nemen en te genieten van de verschillende gerechten uit de moderne Franse keuken. Bleue verwelkomt zowel jonge als oudere gasten voor zowel zakelijke meetingen als gezellige etentjes met vrienden of familie. Eén ding is zeker, bij Bleue Bar Bistro zit je aan het juiste adres!

Leuke lijstjes

6x ijssalons in Breda

Het wordt echt prachtig weer deze week. De temperaturen lopen zelfs op tot 28 graden! Dat betekent goed verkoeling zoeken en wat is nou een betere verkoeling dan een lekker ijsje? Wij hebben voor jullie een lijstje gemaakt met een aantal ijssalons in Breda!

6 tips voor de nationale week zonder vlees

De Nationale Week Zonder Vlees is het bekendste Nederlandse initiatief om de vleesconsumptie te verminderen. De week zonder vlees zal dit jaar vanaf 7 t/m 13 maart zijn. Wanneer je als volwassene deze week geen vlees en zuivel eet, bespaar je: 150 liter water, 121 kilometer autorijden, 770 gram dierenvlees en 2,4 kilo zuivel. Om het wat makkelijker te maken hebben wij speciaal voor jullie de 10 leukste restaurantjes uitgezocht waar je vegan of vegetarisch kunt genieten!

15x dansen in Breda: Finally, we can dance again!

Is het dan eindelijk weer zover? We mogen weer dansen en sjansen zonder de 1,5 meter aan te houden. Na een lange periode genoeg gezeten te hebben is het dan eindelijk tijd om de stoelen en tafels aan de kant te schuiven en los te gaan op de dansvloer. Ben jij alweer vergeten in welke clubs je het beste los kan gaan? Lees hier verder voor de 5 leukste clubs waar het dit weekend allemaal weer kan!