Tags: Restaurant Loff, Wijnproeverij, paasbrunchen in Breda, theeproeverij, proeverij

Restaurant LOFF: alle evenementen in een overzicht!

Heb jij komende maanden nog niet veel op de planning staan? Restaurant Loff heeft een aantal leuke evenementen op de agenda staan. Van kookdemonstratie tot theeproeverij. Restaurant Loff is van alle markten thuis! Wil jij je iets meer verdiepen in het biologische, verganistische of vegetarische opties? Dan zit je hier aan het juiste adres! 

9 MAart: Proef LOFF Bij Broeders Gezondheidswinkel

Op vrijdag 9 maart verzorgt Restaurant LOFF een gratis proeverij bij Broeders Gezondheidswinkel in Oosterhout. Zij nodigen je van harte uit om vanaf 12.00 uur te komen proeven! Alles is natuurlijk 100% biologisch en vega(n).

15 maart: KOOKDEMONSTRATIe Bij de Kookzaak

Op donderdag 15 maart geeft Marion Pluimes, chefkok-eigenaar van Restaurant LOFF, een kookdemonstratie bij de KookZaak in Breda. Maak deze avond kennis met de pure smaken, verse ingrediënten en vooral lekkere gerechten uit de LOFF-keuken en van De Groene Kookacademie. Voor meer informatie klik op deze link.

2 april: PAASBRUNCH

De brunch is het beste van twee werelden: ontbijt en lunch gecombineerd met keuze uit hartige en zoete én warme en koude gerechten. Bij LOFF  deel je alles bovendien met je eigen tafelgenoten. Samen genieten van verse ingrediënten en pure smaken, wat wil je nog meer! Wil jij deze paasbrunch bijwonen? Kijk dan verder door op deze link te klikken!

14 April: Proef Loff bij puur & vitaal

Op zaterdag 14 april verzorgt Restaurant LOFF  een gratis proeverij bij Natuurwinkel Puur & Vitaal in Roosendaal. Ze nodigen je van harte uit om vanaf 12.00 uur te komen proeven! Alles is natuurlijk 100% biologisch en vega(n).

3 Mei: high wine

Vanaf dit voorjaar is het iedere 1e donderdag van de maand High Wine bij LOFF! Dé manier om kennis te maken met de bijzondere wijnen en spijzen die zij jou te bieden hebben. Voor meer informatie over toffe arrangement kijk op de website. 

12 mei: Proef lof bij odin breda

Op zaterdag 12 mei verzorgt LOFF een gratis proeverij bij Odin Breda. Ze nodigen je van harte uit om vanaf 11.00 uur te komen proeven! Alles is natuurlijk 100% biologisch en vega(n).

21 mei: shared pinksteren

Op tweede Pinksterdag geen buffet, maar gezellig tafelen met verschillende gerechten die je deelt met je eigen tafelgenoten! Laat je in drie gangen verrassen door de veganistische, glutenvrije creaties van onze koks en geniet ongedwongen met elkaar van de pure smaken die je van LOFF gewend bent. Wil jij hier nou ook bij zijn? Dat kan! Kijk verder op onze website voor de exacte informatie!

25 mei: kookdemonstratie


Op vrijdag 25 mei geeft Marion Pluimes, chefkok-eigenaar van Restaurant LOFF, een kookdemonstratie bij de Kookwinkel in Breda. Maak deze avond kennis met de pure smaken, verse ingrediënten en vooral lekkere gerechten uit de LOFF-keuken. Kijk, leer en proef van de heerlijke vega(n) hapjes die zij klaarmaakt. Je krijgt de recepten mee naar huis aan het einde van de avond. Wil jij hier nou ook echt bij zijn? Dat kan! Meld je aan via deze link!

27 mei: theeproeverij

Thee staat voor contact, verbinding en niet te vergeten: gezelligheid. Genoeg reden voor NOOK Breda en Restaurant LOFF om een theeproeverij te organiseren. Van theesommelier Karen Verheijen kom je zondagmiddag 27 mei alles te weten over thee. Marion Pluimes serveert een aantal bijpassende glutenarme, vega(n) hapjes bij de verschillende theeën die je met elkaar proeft. Meer informatie kan je vinden via deze link.

Voor écht alle evenementen van Restaurant Loff kijk op de website. Ook kan je al deze evenementen terug vinden in de evenementenagendaOp de hoogte blijven van alle evenementen? Download gratis de Breda City App (voor IPhone en Android).