Restaurants die op maandag open zijn in Breda

Op maandag gesloten? Steeds meer restaurants openen ook op maandag hun deuren, want wij willen niet alleen in het weekend buiten de deur eten! Nee… Ook op maandag genieten we maar al te graag van een culinair avondje in een van de vele restaurants in onze gezellige stad. Gelukkig zijn er een genoeg restaurants open op de eerste werkdag van de week. Wij hebben de restaurants die op maandag open zijn onderverdeeld in het soort keuken en hebben een selectie voor je op een rijtje gezet. 

Deze restaurants zijn ook op maandag geopend! 

Oosters


Proeven van Oosterse specialiteiten op een maandagavond? Kom naar Bali James, Geisha Lounge, Mr Sushi & Miss Wok, Sumo Grote Markt, of Sumo Oriental  want de medewerkers van deze restaurants ontvangen jou ook op maandagavond met open armen! 

Latijns-Amerikaans


Ga jij liever voor een de Latijns-Amerikaanse keuken? Con Fuego, Murphy's Gril Restaurant Breda, Rodeo, Ribs factory Breda en Tortillas openen ook op maandagavond hun deuren om de lekkerste gerechten voor jou te bereiden! 

Nederland-Belgisch


Nederlands-Belgisch genieten? Dennenlucht en Friethuys Pomm zijn gewoon op maandag open! Kom jij ook lekker eten? 

Spaans


Spaans genieten kan ook op maandagavond! Bij Deksels 2.0, Tapasbar de Markt en Sientje waan je je in de Spaanse sferen! 

Italiaans


Ciao! Restaurants Barlucca, Happy Italy, De Pasta Kantine en Da Attilio zijn ook op maandagavond geopend met hun Italiaanse specialiteiten! 

Mediteraans


Waan je in de Mediteraanse sferen bij La Cubanita, Lades en Sultan! Kom genieten van de heerlijke specialiteiten onder het genot van een lekker drankje en goed gezelschap! 

Frans


Bonjour Lundi! Mirabelle, Restaurant Chocolat en Nouveau van Ham is ook op de eerste dag van de week geopend. Neem plaats en geniet van de Franse Keuken! 

Internationaal 


Laat je verrassen op maandagavond door de restaurants 5th Avenue, Beers & Barrels, Brasserie Pieter Aertsz, Brasserie Zandberg, Corenmaet, Moeke, Café Noir, Charelli, Colins, De Boterhal, De Colonie, Dickens & Jones, Zeezicht, Liefdegesticht, Proeflokaal Bregje Breda, Restaurant Vandaag, Dependance, Suikerkist en De Beyerd