Suikerkist

Havermarkt 2, Breda

5/ 5

Suikerkist is dé plek om te lunchen, dineren en borrelen. Met het grootste terras van de Havermarkt. Lees verder

Suikerkist is dé plek om te lunchen, dineren en borrelen. Met het grootste terras van de Havermarkt is de Suikerkist de place to be. Het interieur is warm, stoer en eigenwijs met muurschilderingen van Banksy. Suikerkist is de perfecte plek om te borrelen en gespecialiseerd in Gin & Tonic’s.

De lunch- en dinerkaart bestaan uit verschillende unieke (plant-based) gerechten. Broodjes, salades, bowls, burgers en nog veel meer lekkers. Suikerkist biedt kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Weet je niet wat je als lunchgerecht wil bestellen of weet je niet welke Gin & Tonic je moet kiezen uit het brede assortiment van de Suikerkist? Vraag dan het personeel op advies! Zij zijn getraind om jou een gerecht of Gin & Tonic te adviseren die bij jou past!

Wist je trouwens dat de Suikerkist een eigen Gin heeft? De Suikerkist Gin is een allemans vriend, stoer op zijn eigen manier. Door het gebruik van alleen de meest verse botanicals komen de natuurlijke smaken goed naar voren. Het fruit dat in de gin wordt verwerkt wordt in zijn geheel aan de destilleerderij geleverd en ter plekke verwerkt. Hierdoor komende de verfijnde smaken samen en worden deze gevormd tot één geheel. Echt het proberen waard!

  • Bar, Borrelcafé
  • Internationaal, Veganistisch/Vegetarisch, Plant based, Hamburgers, Pizza
  • Honden toegestaan, Reserveren mogelijk, Terras of binnentuin
  • de Havermarkt Breda

Menu