Tips voor een onvergetelijke Vaderdag

Zondag 18 juni is het Vaderdag en dat is de perfecte gelegenheid om je vader eens flink in het zonnetje te zetten! Ben jij  opzoek naar leuke ideeën voor deze speciale dag? Met dit lijstje helpen we je graag een handje op weg! Of hij nu avontuurlijk is, houdt van lekker eten,  gezellig shoppen, wij hebben voor jou de beste tips voor een onvergetelijke Vaderdag!  

Ga samen bier proeven bij een lokale brouwerij

Ga samen genieten met je vader bij bierbrouwerij Frontaal. Geniet van de 'Simcoe' proeverij of de 'Mosaic' proeverij dit bestaat uit 4 Frontaalbieren met daarbij een luxe serveerplank. Of plan je middag bij café De Beyerd voor een proeverijtje en uitleg. Kijk hier voor bier cafés in Breda. 

Huur een bootje en vaar over de singles

Ontdek de mooie singels van Breda door een bootje te huren bij bootjevaren Breda, Locomotion of Sloepverhuur en geniet daarna samen van een drankje bij Belcrum Beach. Geniet samen met je vader van een ontspannen tochtje over het water en bewonder de prachtige historische gebouwen langs de kant. Bestel hierbij een heerlijke luxe borrelplank en een verkoelend drankje.

Ga een balletje slaan bij Golfpark de Haenen

Als je vader van golf houdt, kun je samen een dagje gaan golfen bij Golfpark De Haenen. Dit golfpark heeft een prachtige 18-holes golfbaan en biedt ook mogelijkheden voor beginners of ga een balletje slaan bij Golfvereniging Albatros met een heerlijke lunch bij Brasserie Boschdal

Trakteer je vader op een heerlijk diner

Neem je vader mee uit eten in een van de vele gezellige restaurants die de Baronie van Breda te bieden heeft. Ga een kijkje nemen bij het nieuwe restaurant MADDOX aan de Grote Markt. Kijk hier voor meer opties voor een restaurant in de Baronie van Breda. 

Sportieve activiteiten

Houdt je vader lekker van actief bezig zijn. Ook hier hebben wij aan gedacht. Daag je vader uit op de kartbaan bij Lot66 of ga lekker sparren bij Kickfit of bij Back 2 The Gym. Hou je liever van klimmen? Bij Boulderhal Bruut ben je bij het juiste adres. Ook kun je bij TC Breda of Padel Club Alphen lekker een balletje gaan slaan. 

Unieke Uitjes 

Neem je vader mee voor een ritje met de E-Choppers rijden door het Valkenberg park van Experience Entertainment of ga in een ouderwetse DAF rijden met BreDAF. Houden jullie van een Escaperoom? Boek dan een kamer bij Escaping Breda, Immersive Escapes Breda of bij Villa Bretil. Toch liever een gokje wagen? Ga dan langs bij Holland Casino, Pierre de Jonge of Let's Play-It. Kijk hier voor meer activiteiten.