Tags: Willemsen Sport, Sport2000, Black & White, Health advies, Vitaminstore, gezondheid, Health,

5 bedrijven die je helpen om de beste versie van jezelf te worden (of blijven)

Kun jij tijdens deze koude dagen wel wat extra weerstand gebruiken of ben jij al begonnen aan het werken aan je summerbody? Wij hebben een aantal bedrijven voor jou op een rijtje gezet die jou hierbij een steuntje in de rug bieden. Wie weet kan jij jezelf binnenkort een echte fitgirl of fitboy noemen!

JUST DO IT!

HEALTH ADVIES BREDA


Health Advies Breda is een supplementen winkel in het centrum van Breda. Kwaliteit en service staan bij daar hoog in het vaandell. Zij geven al hun klanten persoonlijk advies op het gebied van voeding en training. Dit is een  uniek concept in Nederland omdat Health Advies Breda voor iedereen geheel kosteloos een voedings- en trainingsschema op maat maakt. Jouw persoonlijke coach start met een shape-analyse en huidplooimeting. Vanaf dit punt zal je begeleid worden naar het door jou gestelde doel!

VITAMIN STORE 


Bij Vitamin Store vind je een uitgebreid assortiment hoogwaardige voedingssupplementen, vitaminen, mineralen, superfoods, kruiden, natuurlijke sportvoeding en afslankproducten. Ook kun je bij hen terecht voor o.a. slowjuicers, blenders en drinkflessen. Ga een langs en krijg advies op maat, afgestemd op jouw leefwijze en gezondheid.

SPORT2000 OOSTERHOUT


SPORT 2000 is dé sportwinkel waarbij professioneel advies en een goede service hoog in het vaandel staan. Online bieden zij een breed assortiment aan sportschoenen, sportkleding en sportaccessoires. De winkel biedt een assortiment aan kleding en aseccoires om in en mee te hardlopen, voetballen, tennissen, hockeyen en wintersporten. Het winkelpersoneel bestaat uit echte sportliefhebbers en voorzien je van uitgebreid advies door hun kennis van de producten. Ook online kun je terecht voor professioneel advies.

BLACK & WHITE SPORTSCLUB


Black & White Sportsclub heeft passie voor een positieve, gezonde levensstijl waarbij beweging, ontspanning en verantwoorde voeding centraal staan. Ze zijn er van overtuigd dat je hierdoor de beste versie van jezelf bent. Hun doel is om onze omgeving te inspireren om actief en bewust te leven. Omgaan met inspanningen, energie en rust, body, mind & soul. Deze aspecten zijn onlosmakelijk verbonden met Black & White Sportsclub en YogaSchool Breda”.

 WILLEMSEN SPORT OOSTERHOUT


Sportcentrum Willemsen Sport is gesitueerd in het Brabantse Oosterhout en biedt volop activiteiten op het gebied van fitness, cardio fitness, senioren fitness, vele lesvormen aerobic zoals de Less Mills programma's,  Zumba, body pump en spinning. Ook bieden zij body & mind activiteiten zoals Yoga, body balance en pilates. Wat Willemsen Sport zo bijzonder maakt, is dat je tijdens het sporten op de vernieuwde apparaten gewoon jouw favoriete serie op Netflix kunt volgen. Als dat geen luxe is..