Ace & Tate komt naar Breda!

Eindelijk, de populaire brillen-formule Ace & Tate opent binnenkort een vestiging in Breda. Het pand aan de Veemarktstraat 38, waar voorheen MIKAA kadoshop gevestigd zat, zal omgetoverd worden tot een prachtige Ace & Tate store. Ace & Tate staat bekend om haar toffe, hippe en trendy modellen voor een betaalbare prijs.


Vier jaar geleden richtte Mark de Lange Ace & Tate op. Mark verbaasde zich over de hoge prijzen in de brillenindustrie. Ace & Tate richt zich op het publiek dat precies tussen de twee uitersten invalt, grote ketens als Pearl en Specsavers staan haaks op luxemerken als Gucci en Ralph Lauren. Een middenweg was er nog niet. Hiermee boorde Ace & Tate een nieuwe markt aan en werd het brillenmerk razendsnel populair. 

Door veel zelf te doen, alles in eigen hand te houden en niet te werken met tussenschakels biedt Ace & Tate hoge kwaliteit voor een lage prijs. Een bril van Ace & Tate kost gemiddeld zo'n 98 euro, de kwaliteit is vergelijkbaar met een bril die je elders zou kopen voor vierhonderd euro.

Houd onze website en de Breda City App in de gaten voor meer informatie over de komst van Ace & Tate in de Veemarktstraat.