BreDAF

Tilburgseweg 219A, Breda

Groepsuitjes en rondritten in vintage DAFjes. Incl lunch of BBQ Lees verder

Erfgoed ontmoet Erfgoed

Welkom bij #BREDAF! U gaat bij ons een heerlijke dag beleven. Waarbij U aan de Bredase geschiedenis en cultuur gaat snuiven. U rijdt in een klassieke DAF langs Bredaas Erfgoed en leert alles over de geschiedenis van Breda, haar bezienswaardigheden en over de Bourgondische cultuur van de Parel van het Zuiden.

Wij verzorgen complete groeps- en bedrijfsuitjes voor uw medewerkers of team. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw familie-uitjes, ook voor het hele gezin. Dat kan vanaf 1 uur tot een hele dag of zelfs meerdere dagen met overnachting.

Hoe het werkt

U rijdt met uw gezelschap in meerdere vintage DAFjes in colonne een route door Breda en omstreken. Iedereen die dat wil en kan mag beurtelings zelf de DAF besturen. De gids rijdt voorop en vertelt door de portofoon over de geschiedenis van Breda en de bezienswaardigheden. Onderweg stoppen we voor nadere uitleg & bezichtigingen en voor het wisselen van bestuurder.


De dag zelf

We ontvangen U op onze sfeervolle en industriële locatie met een welkomstdrankje en een hapje. U krijgt uitleg over het besturen van de DAF. Ook vertellen wij op levendige wijze over de geschiedenis en het ontstaan van het merk DAF. En U leert alles over de unieke Hollandse uitvinding; de ‘variomatic’ versnellingsbak. Vervolgens gaat U zelf rijden en ervaart U onderweg alles over Breda. Aan de innerlijke mens wordt gedacht via bijvoorbeeld een Brabants worstenbroodje, een lunch of zelfs een BBQ.


De groepen

Kunnen bestaan uit 1 tot wel 60 en meer personen. Voor iedere groep maken wij een programma op maat.


Familie-uitje

We hebben familie-uitjes georganiseerd waarbij Opa & Oma en de kinderen en kleinkinderen in de DAFjes zijn gestapt en onderweg samen vele leuke dingen hebben gedaan. Onderweg picknicken en spelen is mogelijk.


Bedrijfsuitje

Wij verzorgen uw bedrijfsuitje van begin tot einde. Of we zijn een onderdeel van uw eigen programma. Alles is mogelijk en ieder programma stellen wij geheel in overleg met u samen. Alles is maatwerk!


Extra’s

U kunt het zo gek niet verzinnen of wij verzorgen het: een springkasteel, een Nanny voor de kinderen, workshops en teambuilding activiteiten, pubquiz, escaperoom, een bier- of wijnproeverij, lunch of picknick in de natuur of een culinaire BBQ. Niets is voor ons te gek om voor U te organiseren.

  • AL
  • Bar (na)borrelen, Chefs table
  • Cash, Maestro