Trattoria Perron

Willemstraat 29, Breda

Trattoria Perron is het nieuwste Italiaanse restaurant van Breda. Op de hoek van het station de Willemstraat kun je genieten van de lekkerste authentieke Italiaanse gerechten. Door de verse ingrediënten rechtstreeks uit Italië te importeren, geniet je bij ons van de echte smaak van Italië! Lees verder

Trattoria Perron is het nieuwste Italiaanse restaurant van Breda. Op de hoek van het station de Willemstraat kun je genieten van de lekkerste authentieke Italiaanse gerechten. Door de verse ingrediënten rechtstreeks uit Italië te importeren, geniet je bij ons van de echte smaak van Italië! 

Op onze uitgebreide menukaart vind je diverse antipasti, zoals Siciliaanse olijven, bruschette, burrata en carpaccio. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende Italiaanse kazen, vleeswaren en een mix van verschillende voorgerechten, geserveerd op onze eigen Perron plank. Lekker tijdens de borrel! Ook voor een overheerlijke pinsa (kruising tussen pizza en focaccia) of pasta ben je bij Trattoria Perron aan het juiste adres. En zoete dolci kunnen natuurlijk ook niet op de menukaart ontbreken. Wat dacht je van krokante cannoli, huisgemaakte tiramisu of sgroppino? Buon appetito!