Tags: Herfstbanquette, Restaurant 't jagthuijs, diner

Herfstbanquette bij Restaurant 'T Jagthuijs

Na een prachtige zomer kondigt zich nu de herfst weer aan; vroege schemering, vallende bladeren, de geur van specerijen, krachtige wijnen en een knapperend open vuur. Restaurant 'T Jachthuijs nodigt je uit voor een heerlijk herfstbanquette. Vooraf aan het herfstbanquette kun je genieten van verschillende amuses onder het genot van een glaasje glühwein en de klanken van Jachthoornblazers Horrido. Kom jij ook?

Bij Restaurant 't Jagthuijs werken ze uitsluitend met de producten van het desbetreffende seizoen. Werkelijk alles wordt in eigen keuken bereid. Of het nu gaat om het maken van hammen, patés, het fileren van de dagelijks aangevoerde verse vis, het uitbenen van het wild, het trekken van de diverse soorten jus óf het maken van het ijs en friandises, niets is deze kanjers te gek! Dankzij hun grote vakkennis maken zij hiermee het verschil.

Geniet van de klanken van jachthoornblazers horrido onder het genot van een glaasje glühwein en verschillende amuses


 Zaterdag 20 oktober kun je om 18.30 onder het genot van glühwein en de klanken van de Jachthoornblazers Horrido, op het voorterras van 'T Jagthuijs genieten van een heerlijk herfstbanquette. Tussen de vuurkorven, serveren wij onze amuses: kastanje soep, rogge brood met crème van ongemeste lever, quiche van vergeten groente en 'Boar'enklauw. Om 19.30 uur begeleiden wij u naar uw tafel in ons vernieuwde Jagthuijs voor het Jagtbanquette wat dit jaar zal bestaan uit:
- hert paté van hert en eendenlever met pistache, abrikoos en witlof
- fazant Roulleaux van fazant met kreeft, appel en een velouté van zuurkool
- wildzwijn Gestoofde wildzwijnswang met hutspot en eekhoorntjesbrood
- haas Hazenrug, hazenstoof, spruit, knolselderijpuree, vijg en eigen jus
- dessert Pumpkin pie, dennen crème, chocolademousse, kastanje roomijs


De prijs voor het herfsbanquette is €72,50 p.p. inclusief het ontvangst met glühwein en amuses buiten.