Ellis

Halstraat 1, Breda

5/ 5

Ellis is het concept van een groep enthousiastelingen met één doel voor ogen: betere burgers serveren. Ja, we gebruiken absoluut de beste producten, maar verfijnen onze recepten ook continu met de hulp van bekende productspecialisten en sterrenchefs. Lees verder

Op de hoek van de Grote Markt en Halstraat vind je Ellis. Dit hip burgerconcept heeft zich in het wondermooie pand gevestigd, en combineert er zijn trendy looks met de historische elementen van het gebouw. Ellis was dé grondlegger van de “premium” of kwaliteitsvolle hamburgers in België, en wist intussen ook doorheen heel Nederland harten te veroveren met zijn overheerlijke burgers.

Om hun recepten op punt te stellen werkten ze samen met verschillende sterrenchefs, maar gebruiken ze ook unieke ingrediënten. Je vindt er burgers met rundsvlees, maar ook met kip, zalm of lam, telkens uitgebalanceerd met perfect gecombineerde smaken. Ellis biedt uiteraard ook een uitgebreide keuze aan vegetarische en vegan burgers, waaronder The Beyond Burger.

Ondertussen staat er ook veel meer lekkers op de kaart dan enkel burgers, je kan bij Ellis terecht voor lekkere salades, fingerfood om te sharen, huisgemaakte drankjes, cock- en mocktails, en nog veel meer. Doorheen alle recepten is er rekening gehouden met vegetariërs & veganisten.

Kortom, bij Ellis kan iedereen lekker genieten van een heerlijke maaltijd in een fantastische setting. Must-try!