De Stripspecialist

Boschstraat 68, Breda
local_offer 1 deal

4.6/ 5

Onze winkel bestaat al meer dan veertig jaar en is te vinden in het hart van de Bredase binnenstad. Het centrum maar net buiten het voetgangersgebied. Eerst nog onder de naam 'Stripwinkel Guust', daarna meer dan 15 jaar onder de naam 'Stripwinkel Franka'. Vervolgens 4 jaar onder de naam 'Labyrinth Breda', daarna 2,5 jaar onder de naam 'De Dobbelsteen Breda' en sinds 1 januari 2009 onder de naam 'De Stripspecialist'. De naam mag dan zijn veranderd maar het gezicht van de winkel is altijd gelijk gebleven. In onze winkel is een breed en diep assortiment te vinden van spellen, stripboeken en aanverwanten ook op het gebied van Cardgames als Yu-Gi-Oh en Magic laten we van ons horen. Daarnaast houden we regelmatig Card toernooien en meerdere malen per jaar signeersessies met bekende en minder bekende stripmakers. Er is weer wat mogelijk. We zijn er weer van dinsdag tot en met zaterdag van tien tot vijf uur. Op woensdag tot zes uur. Dus zien we u graag in de winkel Voor vragen kunt u bellen ( 076-5284700 ) nemen we niet op dan is uw nummer anoniem of zijn we bezig met klanten in de winkel of maak gebruik van de mail ( destripspecialist@casema.nl ). wij waarderen uw fysieke aanwezigheid en met ons produkt draait alles om de inhoud. De webshop ( https://www.lastdodo.nl/shops/de-stripspecialist ) kan ook een bron van nieuwe ontdekkingen zijn. De nieuwste uitgaven staan gemeld op de blogspot ( https://stripwinkel-de-stripspecialist.blogspot.com/ ) Voor bestellingen zullen we wel verzendkosten moeten rekenen. De marges waaronder we werken zijn niet al te groot en verpakken kost ook geld al rekenen we alleen de juiste verzendkosten. Steun de kleine lokale ondernemer met een fysieke winkel. De overheid heeft alleen maar oog voor de grote .com bedrijven of zolder kamer webshops. Wij hebben liever direct contact met onze klanten om ze wegwijs te maken in de grote wereld. De Covid beperkingen zijn voorbij dus kom weer gezellig naar de binnenstad. En vind U de weekenden te druk. De ochtenduren zijn perfect voor rustig winkelen. Lees verder

Onze winkel bestaat al meer dan veertig jaar en is te vinden in het hart van de Bredase binnenstad. Het centrum maar net buiten het voetgangersgebied. Eerst nog onder de naam 'Stripwinkel Guust', daarna meer dan 15 jaar onder de naam 'Stripwinkel Franka'. Vervolgens 4 jaar onder de naam 'Labyrinth Breda', daarna 2,5 jaar onder de naam 'De Dobbelsteen Breda' en sinds 1 januari 2009 onder de naam 'De Stripspecialist'. 

De naam mag dan zijn veranderd maar het gezicht van de winkel is altijd gelijk gebleven. In onze winkel is een breed en diep assortiment te vinden van spellen, stripboeken en aanverwanten ook op het gebied van Cardgames als Yu-Gi-Oh en Magic laten we van ons horen. Daarnaast houden we regelmatig Card toernooien en meerdere malen per jaar signeersessies met bekende en minder bekende stripmakers.

Er is weer wat mogelijk.

We zijn er weer van dinsdag tot en met zaterdag van tien tot vijf uur.

Op woensdag tot zes uur.

Dus zien we u graag in de winkel

Voor vragen kunt u bellen ( 076-5284700 ) nemen we niet op dan is uw nummer anoniem of zijn we bezig met klanten in de winkel of maak gebruik van  de mail ( destripspecialist@casema.nl ).

wij waarderen uw fysieke aanwezigheid en met ons produkt draait alles om de inhoud.

De webshop ( https://www.lastdodo.nl/shops/de-stripspecialist ) kan ook een bron van nieuwe ontdekkingen zijn. 

De nieuwste uitgaven staan gemeld op de blogspot ( https://stripwinkel-de-stripspecialist.blogspot.com/ )

Voor bestellingen zullen we wel verzendkosten moeten rekenen. De marges waaronder we werken zijn niet al te groot en verpakken kost ook geld al rekenen we alleen de juiste verzendkosten.

Steun de kleine lokale ondernemer met een fysieke winkel. De overheid heeft alleen maar oog voor de grote .com bedrijven of zolder kamer webshops. Wij hebben liever direct contact met onze klanten om ze wegwijs te maken in de grote wereld.

De Covid beperkingen zijn voorbij dus kom weer gezellig naar de binnenstad.

En vind U de weekenden te druk.

De ochtenduren zijn perfect voor rustig winkelen.
  • Boeken, muziek & games, Creatief, Kinderen, Kunst
  • Dupuis / Le lombard / dargaud / Standaard uitgeverij / arboris / Dark Dragon Books / Silvester / Hum / Casterman / DC comics / Marvel comics / Manga / Sherpa / Scratch / Concerto / Soul Food Comics /
  • Cash, Maestro
  • Boschstraat
  • Parkeerterrein: Beyerd - Vlaszak, Parkeerterrein: Chasséveld