De Stripspecialist

Boschstraat 68, Breda
local_offer 5 deals

4.6/ 5

De Stripspecialist het adres voor Strips, Manga , Comics en gerelateerde produkten in het hart van de Bredase binnenstad Lees verder

Onze winkel bestaat al meer dan veertig jaar en is te vinden in het hart van de Bredase binnenstad. Het centrum maar net buiten het voetgangersgebied. Eerst nog onder de naam 'Stripwinkel Guust', daarna meer dan 15 jaar onder de naam 'Stripwinkel Franka'. Vervolgens 4 jaar onder de naam 'Labyrinth Breda', daarna 2,5 jaar onder de naam 'De Dobbelsteen Breda' en sinds 1 januari 2009 onder de naam 'De Stripspecialist'. 

De naam mag dan zijn veranderd maar het gezicht van de winkel is altijd gelijk gebleven. In onze winkel is een breed en diep assortiment te vinden van spellen, stripboeken en aanverwanten ook op het gebied van Cardgames als Yu-Gi-Oh en Magic laten we van ons horen. Daarnaast houden we regelmatig Card toernooien en meerdere malen per jaar signeersessies met bekende en minder bekende stripmakers.

Een herfst in nederland  met nieuwe uitgaven maar al dat moois moet natuurlijk wel weer naar de klant dus loop eens binnen en bekijk al die verschillende stripboeken.

De Corano maatregelen zijn weer van start gegaan dus sluiten we in de komende weken op donderdag om acht uur

Tournament play in het weekend houd de agenda ( http://www.destripspecialist.nl/ )  

we laten weten wanneer we weer normaal mogen doen.

En het belangrijkste is wel kijk ook naar de strips die na 1980 zijn onstaan.

We zien u graag en kijk eens in de webshop https://www.catawiki.nl/shops/de-stripspecialist

Voor ons prikbord https://stripwinkel-de-stripspecialist.blogspot.com/


  • Boeken, muziek & games, Creatief, Kinderen
  • Dupuis / Le lombard / dargaud / Standaard uitgeverij / arboris / Dark Dragon Books / Silvester / Hum / Casterman / DC comics / Marvel comics / Manga / Sherpa / Scratch / Concerto / Soul Food Comics /
  • Cash, Maestro
  • Boschstraat
  • Parkeerterrein: Beyerd - Vlaszak, Parkeerterrein: Chasséveld