4x Lezen in Breda

Ben jij een echte boekenwurm? Of wil je nog een perfect boek of tijdschrift scoren om lekker bij weg te dromen op het strand tijdens je vakantie? Hieronder vind je een lijstje met de leukste boekenwinkels van Breda. Lezen maar!

A book is a dream that you hold in your hands

De Stripspecialist

Lees je liever geen dik boek, maar een stripboek met mooie, grappige plaatjes? Neem dan eens een kijkje bij De Stripspecialist in de Boschstraat. De Stripspecialist biedt een breed en diep assortiment aan stripboeken. Daarnaast worden er ook een paar keer per jaar signeersessies gehouden. 

Libris boekhandel buitelaar

Libris is een samenwerking tussen 115 zelfstandige boekhandels. Waar het merk Libris vooral voor staat, is een gemeenschappelijk gevoel voor kwaliteit, liefde en kennis voor en over het boek.  Dus ben je naar iets op zoek? Vraag het personeel gerust om hulp. 

de Kinderboekentuin

De Kinderboekentuin is een speciaalzaak voor kinderboeken in Breda. Hier is een zeer ruime keuze aan kinderboeken te vinden voor de leeftijden 0 t/m 18 jaar. Er zijn kinderboeken voor makkelijke lezers, voor bollebozen en voor kinderen met leesmoeilijkheden, zoals o.a. TOS en dyslexie. De nieuwste uitgaven zijn er te vinden, evenals de klassiekers die nog steeds van deze tijd zijn, informatieve kinderboeken, luister kinderboeken, kinderboeken voor bepaalde thema's en een klein aanbod van tweedehands kinderboeken.

Boekhandel vives


Hier kun je terecht voor o.a. literaire boeken, thrillers, kookboeken en reisboeken. Sinds de verbouwing is er ook een zeer uitgebreide kinderboekenafdeling. Ook de kantoorvakhandel is vernieuwd en heeft naast Lamy, Parker en Waterman de luxere pennenmerken Graff von Faber Castell, Visconti, en Caran D'ache. Je kunt bij Vives ook online boeken bestellen en downloaden via de website www.boekhandelvives.nl