De Kinderboekentuin

5/ 5

Welkom bij De Kinderboekentuin. Waar je liefde voor lezen groeit! Lees verder

De Kinderboekentuin is een speciaalzaak voor kinderboeken in Breda. Hier is een zeer ruime keuze aan kinderboeken te vinden voor de leeftijden 0 t/m 18 jaar.

Er zijn kinderboeken voor makkelijke lezers, voor bollebozen, voor kinderen met leesmoeilijkheden, zoals o.a. TOS en dyslexie.

De nieuwste uitgaven zijn er te vinden, evenals de klassiekers die nog steeds van deze tijd zijn, informatieve kinderboeken, luister kinderboeken, kinderboeken voor bepaalde thema's, een klein aanbod van tweedehands kinderboeken.

Bij de Kinderboekentuin in Breda heerst een uitnodigende sfeer om tussen de kinderboeken te snuffelen, van de kinderboeken te genieten; plof er eens lekker mee op de bank! Dit onder het genot van een kopje koffie, thee of limonade, eventueel met iets lekkers.

Ook voor kinderdagverblijven en scholen kan de Kinderboekentuin van grote waarde zijn! Wij kunnen helpen met de (school)bibliotheek up to date te houden, er kunnen voorlichtingsavonden georganiseerd worden. Tevens maken we themaboekenkisten met lessuggesties en lesbrieven. Ook is een bezoek met je klas of groep aan de winkel met kinderboeken in Breda een van de mogelijkheden, waarbij we dan een leuke activiteit organiseren, eventueel aansluitend op een thema.

  • Boeken, muziek & games, Kinderen

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.