23 april; Wereldboekendag! 10 x tips om deze dag goed te vieren!

Het is Wereldboekendag! Dé dag waarop we elk jaar wat extra aandacht geven aan boeken. Al ruim 20 jaar wordt deze dag internationaal gevierd en gelukkig kunnen echte boekenwurmen onder ons hun hart ophalen in Breda. Onze stad kent namelijk een divers aanbod aan boekenhandels. Lees je graag? Ga op zoek naar een boek voor op het strand of vier wereldboekendag en scoor wat leesvoer bij een van deze winkels! 

10x leesvoer! 

GRAND THEATRE BOEKENHANDEL

Aan het bruisende Van Coothplein vind je (een beetje verstopt) het prachtige pand waarin de Grand Theatre Boekenhandel gevestigd is. Naast een zeer uitgebreid assortiment aan boeken en een lunchroom waar je heerlijk geniet van koffie met wat lekkers, is dit monumentale pand op zichzelf al een bezoek waard. Dit alles heeft er dan ook aan bijgedragen dat het Grand Theater dit jaar een award in de categorie 'Books, music & games' in de wacht wist te slepen! 

LIBRIS BOEKHANDEL BUITENLAAR

Libris Boekhandel Buitenlaar staat voor een gemeenschappelijk gevoel voor kwaliteit, liefde en kennis voor en over het boek! De winkel biedt een breed assortiment in boeken. Haal dus jouw boeken bij Libris Boekhandel Buitenlaar aan de Grote Markt. 

KINDERBOEKENTUIN

De Kinderboekentuin is dé speciaalzaak voor kinderboeken in de wijk Belcrum! Bij de Kinderboekentuin heerst een uitnodigende en huiselijke sfeer. Kom lekker lezen onder het genot van een glas drinken en iets lekkers! 

DE STRIPSPECIALIST

Bij de Stripspecialist vind je een breed assortiment in spellen, stripboeken en aanverwanten. Meerdere malen per jaar zijn er signeersessies met bekende stripmakers. De Stripspecialist vind je in de Boschstraat. 

BOEKHANDEL VAN KEMENADE & HOLLAERS


Boekenhandel van Kemenade & Hollaers aan de Ginnekenweg, is een algemene boekenhandel. In de loop der jaren heeft de boekenhandel een goede expertise opgebouwd. Medewerkers geven je met veel plezier advies over verschillende soorten boeken en delen graag hun passie voor boeken!

'T EZELSOOR

Boekenhandel 't Ezelsoor bevindt zich aan de Veemarktstraat in Breda. Met het sterk wisselende assortiment is er altijd voor iedereen een mooi boek te vinden! Buiten het assortiment verkoopt 't Ezelsoor ook tweedehands boeken. 

LATTE'S & LITERATURE 


Ben jij op zoek naar een goede en leuke selectie aan engelse boeken in Breda? Dan ben je bij Latte's & Literature aan het goede adres! In de boekenwinkel kan je ook terecht voor een kop koffie of thee met een stukje zelfgebakken taart. 

Mulitboek Princenhage 

Bij Multiboek in Princenhage kun je terecht voor meer dan alleen boeken. In deze zaak wordt je altijd warm welkom geheten en kun je naast allerlei boeken ook terecht voor thee, kaarten en snoepgoed. 

De Vrije Boekhandel

Boek- en Kantoorboekhandel Vives