Tim Artz signeert De Romeinen

Tim Artz signeert De Romeinen 20 mei, 14:00 - 17:00 Stripmaker Tim Artz signeert op zaterdag 20 mei van twee tot vijf zijn eerste eigen productie De Romeinen. Dit album met informatief dossier vertelt in het eerste deel getiteld De Bataafse opstand het verhaal van een stel niet al te snuggere legionairs die de opdracht krijgen de opstand te verijdelen. Dit alles in de beste " Asterix " stijl. Tim Artz geboren te Nijmegen is ook actief voor meerdere opdrachtgevers zoals je kunt zien op zijn eigen webpagina ( https://www.timartz.com/ ). De nadruk ligt natuurlijk bij zijn eigen strip echter Tim is ook tekenaar van de iconen Donald Duck en Tom Poes. Graag zien we je in de winkel. Een aankoop is wel verplicht. En de auteur heeft het volle recht om alle verzoeken te aanvaarden of te weigeren Liefhebbers van origineel werk. Hij heeft ons gezegd dat er ook een mapje met tekeningen te koop aanwezig zal zijn. Locatie: De Stripspecialist Boschstraat 68 postcode 4811 GJ Breda 076-5284700 Lees verder

Tim Artz signeert De Romeinen
20 mei, 14:00 - 17:00

Stripmaker Tim Artz signeert op zaterdag 20 mei van twee tot vijf zijn eerste eigen productie De Romeinen.
Dit album met informatief dossier vertelt in het eerste deel getiteld De Bataafse opstand het verhaal van een stel niet al te snuggere legionairs die de opdracht krijgen de opstand te verijdelen.
Dit alles in de beste " Asterix " stijl.

Tim Artz geboren te Nijmegen is ook actief voor meerdere opdrachtgevers zoals je kunt zien op zijn eigen webpagina ( https://www.timartz.com/ ).
De nadruk ligt natuurlijk bij zijn eigen strip echter Tim is ook tekenaar van de iconen Donald Duck en Tom Poes.

Graag zien we je in de winkel.
Een aankoop is wel verplicht.

En de auteur heeft het volle recht om alle verzoeken te aanvaarden of te weigeren
Liefhebbers van origineel werk.
Hij heeft ons gezegd dat er ook een mapje met tekeningen te koop aanwezig zal zijn.

Locatie:
De Stripspecialist Boschstraat 68 postcode 4811 GJ Breda 076-5284700

  • Creatief, Cultureel