Voorverkoop Breda Drijft 2018 gaat in januari van start. Win hier de eerste (VIP)tickets!

Voor wie ook al genoeg heeft gezien van de sneeuw, kou en regen; hier even wat zomers nieuws! Pak die zonnebril alvast maar uit de kast, heb die zonnebrandcrème paraat, drankje in je hand en GO! De 5e editie van Breda Drijft gaat over een aantal maanden weer van start en zal ervoor zorgen dat de Singels van Breda versiert zijn met duizenden rubber bootjes. Na vele succesvolle edities, belooft het dit jaar ook weer een mooi feestje te worden. De kaartverkoop gaat binnenkort van start en wij mogen alvast 4 VIP tickets weggeven! 

Win via facebook of instagram 4 vip tickets inclusief 5 munten p.p. voor de afterparty 

Op zondag 22 juli kleurt de Haven van Breda weer blauw, geel, groen en roze. Met honderden opblaasartributen, eenhoorns en rubber bootjes trotseren we weer met duizenden feestgangers de singels! Breda Drijft 2018 start om 13.00 uur, waarna de dag feestelijk wordt afgesloten tijdens de afterparty bij Strand Binnen. 

BREDA DRIJFT 2018; DEZE MAG JE NIET MISSEN!

In januari start de voorverkoop en wil je deze jubileumeditie niet missen? Zorg dan dat je er snel bij bent! Bovendien maakt je via facebook en instagram kans op 4 VIP kaarten, inclusief 5 munten per persoon voor tijdens de afterparty bij Strand Binnen. Wat je hiervoor moet doen? 

TAG 3 vrienden in het bericht, zet jezelf (en zorg dat deze vrienden dat ook doen) op geïnteresseerd op het facebookevent en duimen maar!