Verbouwing Restaurant Zwart

Restaurant ZWART zal binnenkort haar deuren openen aan de Haven van Breda. De zaak combineert de functie van een gezellige bar met een restaurant waar je in het donker kunt dineren. Vandaag namen we alvast een kijkje om de verbouwing te volgen.


Bij ZWART gaat het licht uit. Want als je niet kunt zien wat je eet, ga je nog beter proeven. En omdat je het met elkaar doet, ontstaan hilarische situaties. Waar de een denkt kip te eten, proeft de ander een garnaal. Maar eerst moet je een hap aan je vork zien te prikken. En daarbij niet het glas van je buurman omstoten. Vooraf krijg je tips van de blinde obers, achteraf bekijken ze wie het beste heeft geproefd. Dat is dining in the dark, een ervaring die je zéker wilt meemaken.

Verbouwing
De verbouwing is in volle gang en het voorste gedeelte begint al aardig vorm te krijgen. We zien veel zwart/wit, metrotegels, warme materialen en veel leuke lampen. In het achterste gedeelte van de bar is het plafond eruit gehaald, wat de zaak zeer ruimtelijk maakt.  Volgens het klusteam moet er nog veel gebeuren, maar we krijgen al wel een goed beeld van waar het heen gaat. Wij zijn in ieder geval al gecharmeerd van deze nieuw aanwinst.