Support your locals: koop een cadeaubon!

Veel ondernemers zetten een actie op poten om deze lastige periode zo positief en goed mogelijk door te komen. Wil jij jouw favoriete zaak helpen? Dit kan natuurlijk ook door het kopen van een cadeaubon! Zo steun je hen op dit moment en geniet jij na deze periode van bijvoorbeeld een heerlijk diner of een leuk uitje. Een win-win situatie!

In dit artikel vind je verschillende zaken waar het momenteel mogelijk is om een cadeaubon te kopen. We blijven het artikel aanvullen. Wil je dat jouw zaak hier ook in benoemd wordt? Mail dit dan naar info@stappen-shoppen.nl. Zo helpen we elkaar!

BRASSERIE VAN ASPEREN

Zodra ze de deuren terug mogen openen ben je bij Brasserie van Asperen weer van harte welkom voor lunch, diner en borrel. Wil je Brasserie van Asperen in de tussentijd steunen? Koop dan een cadeaubon van Brasserie van Asperen via Help de Horeca. Ook de Vriendin, de andere zaak van Dennis, kun je steunen door een cadeaubon te kopen! 

Eetcafé Publieke Werken

Al 22 jaar is Café Publieke Werken een begrip in Breda. De ongedwongen sfeer, oprechte gastvrijheid en het lekkere eten en drinken maken PW tot een café waar iedereen zich thuis voelt. Om PW te steunen in deze gekke tijden doen zij mee aan verschillende leuke initiatieven! Zo kun je heerlijke koffie bestellen via www.lockdowncoffee.nl waarbij er een deel van de bestelling naar PW gaat. Met de actie #steunjestamkroeg koop je een rondje Schrobbeler voor € 15,00. Hiervoor ontvang je een waardebon, wanneer zij weer open zijn kun je deze inleveren en drinken zij er gezellig eentje met je mee! Ook is er iedere zaterdagavond een Benefiet Pubquiz. Schrijf je snel in en kies je favoriete horecabedrijf om te steunen.  Het is natuurlijk ook mogelijk om een waardebon te bestellen bij #helpdehoreca.

 

vier hoog breda 

Op de bovenste verdieping van dé evenementenlocatie van Breepark, biedt Vier Hoog Breda vermaak voor jong en oud. Met de activiteiten bowling, lasergame en escaperooms in een uitnodigende, trendy locatie, waar plaats is voor een gezellige borrel en een goede maaltijd, biedt Vier Hoog Breda het complete pakket voor een ontspannen uitje voor iedereen. Helaas is dit momenteel niet mogelijk... Zodra de deuren weer open gaan ben je van harte welkom bij Vier Hoog Breda voor een gezellig uitje! Een waardebon koop je via deze link

more-itz

Graag zien ze jou bij More-Itz terug als ze hun deuren weer mogen openen! Wil je ze nu steunen? Koop dan alvast een cadeaubon, dan kun je over een tijdje lekker genieten op hun nieuwe terras! Cadeaubonnen zijn te koop via de website

moeke ginneken

Geef Moeke cadeau! Voor jezelf of als cadeau voor iemand die jarig is, gewoon omdat je iemand lief vind, óf voor iemand die een hart onder de riem kan gebruiken. Daarmee steek je ook meteen Moeke een hart onder de riem tijdens de periode dat zij de deuren van haar geliefde café niet kan openen. De cadeaubonnen zijn te bestellen via de website en worden per post naar jou, óf naar degene die jij wilt verrassen toegestuurd!

lot66

Lot66 vraagt iedereen om voorlopig even thuis te blijven, zodat we straks weer met z'n allen kunnen karten, lasergamen, bowlen en meer! Wil je alvast in de stemming komen? Scoor dan snel je giftcard voor Lot66 via de website

ribs factory

Als je nu een cadeaubon koopt bij Ribs Factory Breda ontvang je 10%, 20% of zelfs 30% extra! Zo geniet je in de toekomst van een mooie en overheerlijke deal. Bij een bon van €25 krijg je 10% extra, bij een bon van €50 krijg je 20% extra en bij een bon van €75 krijg je maar liefst 30% extra. Een cadeaubon bestel je heel gemakkelijk via de website

street jump

Wist je dat Street Jump Breda 10 verschillende jump area's heeft? Jump van de ene trampoline naar de andere in hun fun area of leg een spannend parcours af in de ninja area! Helaas is het de komende tijd niet mogelijk om te gaan jumpen bij Street Jump, maar wil je hier na deze periode weer gaan genieten? Koop dan een cadeaubon via de website!

HAPPY TOSTI 

Wil je Happy Tosti helpen? Dan kan je hen steunen door middel van een Happy Tosti Cadeaukaart! Zodra de deuren weer openen kan je de cadeaukaart bij ze uitgeven. De Happy Tosti cadeaukaart is verkrijgbaar via de website.
Stay Happy, Stay Strong!

barbier

Barbier hoopt samen met jou/jullie deze moeilijke tijd door te komen! Steun jij ze? Dit kan door een cadeaubon te kopen die je kunt inwisselen voor een diner of een heerlijk drankje wanneer ze de deuren weer kunnen openen. De cadeaubon kun je kopen via de website

CafÉ Belgique

Café Belgique wenst iedereen in deze moeilijke tijd een goede gezondheid en veel sterkte toe! Ook zij hebben jouw steun nodig in deze moeilijke tijd. Je kunt hen helpen door cadeaubonnen te bestellen. Zij hebben de volgende opties:
- Je betaalt € 50,- en ontvangt € 60,-
- Je betaalt € 75,- en ontvangt € 87,50
- Je betaalt 100,- en ontvangt € 115,00

Stuur een mailtje naar cafebelgique.breda@gmail.com het met gekozen bedrag, jouw bankgegevens en adres en zij zenden jou een betaalverzoek. Je zult de cadeaubonnen per post ontvangen. Zij hopen jou snel weer te zien op hun zonnige terras!

the butcher's burgers & the fat italian

Nu de deuren van The Butcher's Burgers en The Fat Italian gesloten zijn kun JIJ hen helpen. Je kunt nu een cadeaukaart aanschaffen en hiermee je maag en Merel & Bruce steunen. Zodra zij weer geopend zijn kun je deze cadeaukaart inleveren zowel bij The Butcher's Burgers als bij the Fat Italian, gevestigd in de Foodhall. Om de cadeaukaart aan te schaffen ga je naar de website.

Brouwerij frontaal

Wil jij het Brouwcafé van Brouwerij Frontaal helpen? Koop dan nu een cadeaubon van €25, €50 of €100 in de webshop. Je krijgt hiervan een bevestigingsmail en zodra de deuren van het Brouwcafé  zijn deuren weer opent kan jij je bon komen innen!

restaurant zuyd

In deze tijd vindt iedereen het fijn om iets leuks te hebben om naar uit te kijken. Bij Restaurant Zuyd zeggen ze altijd "wat in het vat zit, dat verzuurt niet, dat wordt alleen maar beter!". Daarom sturen ze je nu graag een cadeaubon toe, voor jezelf of om weg te geven. En je krijgt zelfs 10% extra tegoed van ze cadeau! Cadeaubonnen zijn in elk gewenst bedrag te bestellen via culinair@restaurantzuyd.nl.

Oase

Wil je straks verzekerd zijn van het beste plekje in de zon op het terras van Oase? Word dan vriend van Oase! Bestel nu een cadeaubon en ontvang 10% extra tegoed. De eerste maand ontvang je nog meer voordeel, namelijk 10% korting op lunchgerechten, een gratis huisaperitief St. Germain met Cava en een limited edition Oase bierfles. Vriend worden van Oase doe je door een mail te sturen naar info@oase-breda.nl. Dan stuurt Oase je een betaalverzoek en sturen ze vervolgends de cadeaubon per post naar je toe!

Lokaal flipse

Kijk jij er ook al naar uit om weer naar Lokaal Flipse te kunnen? Koop dan nu een cadeaubon van Lokaal Flipse, dan heb je echt iets om naar uit te kijken! Om het wachten te verzachten krijg je bij aanschaf van een bon van €25,- een speciaalbiertje cadeau, bij €50,- krijg je er twee en bij een waarde van €100,- krijg je zelfs vier speciaalbiertjes cadeau! Bestellen kan via info@lokaalflipse.nl o.v.v. naam, adres en keuze kadobon. Het team van Lokaal Flipse komt de cadeaubonnen inclusief biertjes persoonlijk bezorgen aan huis!

Wijnbar pinot

Ook Wijnbar Pinot ontvangt graag jouw steun! Koop nu een cadeaubon van Wijnbar Pinot en ontvang 10% extra tegoed. Zo heb je nog meer om naar uit te kijken! De cadeaubon bestel je via de website.

de vriendin

Zodra ze de deuren terug mogen openen ben je bij De Vriendin weer van harte welkom voor koffie, gebak, lunch en borrel. Wil je De Vriendin in de tussentijd steunen? Koop dan een cadeaubon van Brasserie van Asperen via Help de Horeca.

Bardot groep

Ook de Bardot Groep biedt cadeaubonnen aan, waarmee je hen kan steunen in deze periode. De cadeaubonnen zijn online te bestellen en, zodra de deuren weer geopend zijn, in te leveren bij de hele Bardot Groep. 

Bleue bar bistro

Zodra Bleue Bar Bistro zijn deuren weer opent, ontvangen ze je graag weer met hun vertrouwde gezelligheid. Je kunt ze helpen door alvast een dinerbon te bestellen via hun website.

con fuego

Con Fuego was pas net terug geopend na een flinke verbouwing. Grote kans dat jij het nieuwe interieur nog niet hebt gezien, dus zodra de deuren terug open kunnen wil jij natuurlijk naar Con Fuego! Koop dan nu alvast een cadeaubon. Als dank voor je steun krijg je van Con Fuego 10% extra tegoed op je cadeaubon. Je bestelt de cadeaubon hier.

chocolat

Het team van Chocolat ontvangt je zodra het weer kan graag met open armen. Wil je Chocolat nu alvast een beetje steunen, koop dan een cadeaubon. Je bestelt je cadeaubon hier. Kies voor een cadeaubon met een tegoed of voor een cadeaubon voor een mooi arrangement!

hemels

Kun jij ook niet wachten tot we weer kunnen genieten van hemelse gerechten bij Hemels? Steun Hemels dan nu door het kopen van een cadeaubon via hun website.

nouveau van ham

Blijf jij ook vriend van Nouveau van Ham? Steun ze en koop nu een cadeaubon, dan ontvang je van hen 10% extra tegoed als dank. Een cadeaubon hoeft bij Nouveau van Ham niet in één keer te worden besteed, dus ga gerust voor een wat groter bedrag voor extra voordeel! Een cadeaubon bestel je via de social media kanalen van Nouveau van Ham of door een appje te sturen naar 06-13492276. Je leutpenningen omwisselen voor een cadeaubon? Ook dat kan. Gooi nu je leutpenningen en een briefje met je gegevens in een enveloppe door de bus bij Nouveau van Ham, dan sturen zij jou zo snel mogelijk een cadeaubon op!

restaurant uijttewaal

Wordt vriend van Restaurant Uijttewaal! Via GoFundMe kun je een bedrag aan het restaurant doneren om hen te steunen. Iedere donatie wordt omgezet in een dinerbon met wat extra's. 

Bobby's boat

Wie nu een cadeaukaart van €30,- koopt bij Bobby's, ontvangt daarbij een gratis Bobby's Signature Cocktail naar keuze! Via deze website kun je een voucher kopen, die je kunt inleveren bij Bobby's zodra ze weer open mogen!

Salon de provence

Salon de Provence hoopt iedereen zo snel mogelijk in goede gezondheid weer te kunnen ontvangen. In de tussentijd bieden ze wel hun dinerbonnen aan. Neem daarvoor contact op met Salon de Provence via e-mail.