Pinot Wijnbar

Grote Markt 46, Breda

4.6/ 5

Gelegen aan de Grote Markt en met uitzicht op de Grote Kerk is Pinot wijnbar en restaurant de ideale plek om te genieten van lekker eten en goede wijnen. Verrassende wijn-spijs combinaties zijn de specialiteit van het restaurant. De sommelier adviseert je… Lees verder

Gelegen aan de Grote Markt en met uitzicht op de Grote Kerk is Pinot wijnbar en restaurant de ideale plek om te genieten van lekker eten en goede wijnen. 

Verrassende wijn-spijs combinaties zijn de specialiteit van het restaurant. De sommelier adviseert je graag bij de keuze uit een van de vele wereldwijnen. Pinot heeft wijnen uit Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Spanje en meer. 

Of je nu komt voor een borrel, een high wine, een afzakkertje of een uitgebreid diner: bij PINOT kun je alle kanten op!


Kerstmenu 2021:

Op kerstavond, eerste kerstdag & tweede kerstdag hebben wij een speciaal kerstmenu: u kunt kiezen uit ons 6 gangen menu voor €75,- P.P. of kiest u liever voor ons 7 gangen menu dat is het  € 85,- P.P. Aanvang is om 18:30.

Kijk hier voor het hele menu en hier om te reserveren.  

  • Frans, Internationaal
  • Bar (na)borrelen, Rolstoeltoegankelijk, Kindvriendelijk, Reserveren mogelijk, Terras of binnentuin, Te huur voor privé gelegenheden, WiFi
  • American express, Cash, Maestro, Mastercard, Visa
  • Grote Markt
  • Parkeergarage de Barones, Parkeerterrein: Beyerd - Vlaszak

Menu