Stappen & Shoppen Awards - Tweede Stemronde

De Stappen & Shoppen Awards worden sinds 2013 georganiseerd en zijn bedoeld als stimulans en erkenning voor de ondernemers die een belangrijke bijdrage leveren aan de regio. De awards moeten vooral benadrukken dat we trots mogen zijn op alles wat regio de Baronie te bieden heeft. Tot en met 15 maart a.s. kan er gestemd worden op de zaken die door zijn naar de tweede ronde! 

KLIK HIER OM JE STEM UIT TE BRENGEN

Tijdens de jaarlijkse Stappen & Shoppen Awards worden de beste winkels en horeca uit de regio bekend gemaakt. Dit jaar zijn er 10 categorieën voor de retail en 10 categorieën voor de horeca. De zaken die in de eerste stemronde de meeste stemmen hebben gekregen winnen  een publieksprijs in hun categorie en zijn door naar de tweede ronde. In de tweede ronde is niet alleen het aantal stemmen, maar ook het jury-oordeel doorslaggevend. Op basis hiervan worden de hoofdwinnaars beste winkel, café, restaurant en hotel bekendgemaakt.

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de spectaculaire Awardshow op maandag 6 april bij STRND. Dit evenement is uitsluitend toegankelijk voor ondernemers en personeel.