Partner worden

Via magazine, website en app vind je eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels en winkelgebieden of informatie over bezienswaardigheden, musea, theaters, evenementen, uitjes, praktische informatie en nog veel meer!

Naast het overkoepelende platform voor de Baronie van Breda hebben Baarle Hertog-Nassau, Etten-Leur, Oosterhout en Zundert ook hun eigen city app. Volledige lokaal, maar wel gekoppeld aan het platform van de Baronie. Een bedrijf of evenementen is dus altijd in beiden apps zichtbaar.

Magazine, website en app!

De Stappen & Shoppen Magazines worden jaarlijks uitgegeven en verspreidt via de ruim 500
verschillende locaties in de Baronie (winkels, horeca, culturele instellingen en bij veel hotels zelfs op alle kamers). In het Stappen Magazine vind je honderden lunchrooms, koffietentjes, cafés, restaurants en hotels. In het Shoppen Magazine zijn winkelgebieden en de leukste winkels uitgelicht. Daarnaast kun je meer lezen over de hotspots van de Baronie en verschillende specials!

PARTNER WORDEN!

Samen creëren we het platform van en voor de stad. Dat is onze visie! Winkels, horeca en culturele instellingen worden beschouwd als samenwerkingspartners die bijdragen aan de volledigheid van het platform. Partners profiteren daarom van het zeer aantrekkelijke partnerpakket.

Partner pakket: €29,95 per maand
- 1 of 2 pagina's in Stappen & Shoppen Magazine
- Online bedrijfsprofiel op de website en app met login
- Zelf plaatsen van evenementen, deals, uitjes, vacatures, menukaarten.
- Gratis publicatie van persberichten (na goedkeuring redactie)

Kosten per jaar: €359,40 excl. btw per jaar.
Meeprijs spread (2 pagina’s in het magazine): €195 excl. btw
Interieurfotografie: €95 excl. btw inclusief rechten voor gebruik op je eigen kanalen.