Sneak preview nieuwe winkel House of Reza Breda

House of Reza opent deze maand de deuren aan de Wilhelminastraat 29 in Breda. De winkel is in de afgelopen maanden compleet verbouwd en wij mochten als eersten een kijkje komen nemen!

House of Reza is een toonaangevend merk in de modewereld voor heren, dat staat voor hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. De collectie bestaat uit "ready-to-wear menswear", moderne en tijdloze kleding van smart casual tot pakken. "Ik wil hier de garderobekast van een man nabootsen, waarin je eenvoudig verschillende items met elkaar kunt combineren", aldus Reza. 

Eigenaar Reza heeft ooit de winkel van Suit Supply Breda (aan de overkant van de straat) geopend. In 2015 startte hij zijn eigen kledingmerk "House of Reza". Nu opent hij vol trots en samen met zijn vrouw de tweede vestiging in Breda. De eerste winkel zit in de Verwersstraat 3 in Den Bosch. De winkel heeft ook een succesvolle webshop en op Instagram heeft het merk al bijna 100.000 volgers!

"Breda voelt een beetje als thuiskomen voor mij. Ik heb hier jarenlang met veel plezier rondgelopen en ben blij dat we nu onze winkel hier mogen openen", aldus Reza. De winkel in Breda komt in het voormalige pand van Riverwoods en is ruim 200m2 groot. 

Bij House of Reza vind je altijd een complete collectie van herenkleding klaar om te dragen. Al hun moderne en tijdloze stukken zijn gebaseerd op de overtuiging dat vakmanschap essentieel is. Noem het een ouderwetse aanpak met een moderne uitstraling. Perfect op maat gemaakt met de juiste snit en het juiste gevoel. Het zijn dat soort details die je definiëren als een man voor alle seizoenen. De kleding is ook geschikt voor alle leeftijden.

Ben je benieuwd naar de nieuwe winkel? Hou onze socials dan goed in te gaten voor updates en een sneak preview.