Opening lunchbar Vermut

In mei zal lunchbar Vermut haar deuren openen aan de Koninginnestraat 1b; op de grens tussen de Wilhelminastraat en de Ginnekenweg. Vermut wordt een echte Spaanse pinchos bar, waar de tapas voor je staan uitgestald op de bar. Je kunt hier straks niet alleen terecht voor een Spaanse lunch, maar ook voor een gezellige borrel. Eet je liever thuis? Dan kun je de pinchos ook afhalen!

vermut, LOVE AT FIRST BITE!

Pinchos zijn eigenlijk broodtapas. De basis is altijd het zelfde, namelijk een vers stukje stokbrood, dat rijk wordt belegd met de mooiste ingrediënten. Uiteraard hoort daar ook een heerlijke Spaanse vermouth of wijn bij!


Lunchbar Vermut is mooi centraal gelegen in het steeds populairder wordende winkelgebied Oranje Zuid (Ginnekenweg, Wilhelminastraat en Nw. Ginnekenweg). De ramen zijn nu afgeplakt, dus het eindresultaat zal een verrassing blijven tot de opening. We weten in ieder geval dat de zaak veel licht heeft door de grote glaspui en een prachtige lichtkoepel in het plafond.


Lunchbar Vermut kijkt uit op de nieuwe rotonde die grenst aan de Wilhelminastraat, Parkstraat, Baronielaan en Ginnekenweg. De zaak krijgt tevens een mooi terras, waar je de hele dag zon hebt. De eigenaressen willen met hun zaak een positieve bijdrage leveren aan het gebied. 

Vermut is het Catalaanse woord voor "borrelen" en het drankje vermouth. Bij een drankje hoort natuurlijk een klein hapje, aldus de pinchos.

VERMUT
Koninginnestraat 1b
4818 HA Breda
Facebook
Instagram