Nieuwe kapsalon "LOXZ" nu geopend!

Breda is een prachtige nieuwe kapsalon rijker! Woensdag 11 maart openden namelijk de deuren van Studio LOXZ aan de St. Janstraat. Samen met de komst van Sip First wordt de straat weer nieuw leven ingeblazen.


De eigenaresse van Studio LOXZ is geen onbekende. Elf jaar lang was ze de eigenaresse van Kinki Kappers, nu zet ze haar passie voor het vak voort in een prachtige nieuwe zaak! Bij Studio LOXZ wil ze écht mooie dingen maken. Met ruim 20 jaar ervaring in het kappersvak mag ze zichzelf dan ook met recht een "échte vak idioot" noemen!

pure passie voor het vak!


Studio LOXZ is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Sint Janstraat 7. Het pand werd compleet verbouwd en kreeg een retro-trendy interieur. Het resultaat: een stijlvolle kapsalon met een huiselijk en gezellige sfeer. LOXZ is ook een groene en mileubewuste kapsalon. Een nieuw merk waar mee gewerkt wordt is Maria Nila. De producten van Maria Nila zijn 100% vegan en cruelty free. Niet alleen fijn voor jou, maar ook voor de rest van de wereld!


Bij Studio LOXZ kun je terecht met het hele gezin: dames, heren, kinderen, iedereen is er welkom! Of je nu komt voor wassen, knippen of kleuren, het kan allemaal bij LOXZ. Studio LOXZ heeft ook zo haar specialismen. Zo is LOXZ een echte kleurspecialist en gespecialiseerd in kapsels met kort haar. Studio LOXZ is iedere week geopend van woensdag tot en met zaterdag. Wil je graag een afspraak maken bij deze toffe nieuwe kapsalon? Dat doe je gemakkelijk via de website !