Bleue Bar Bistro opent deuren aan de Grote Markt van Breda

Gisteren opende Bleue Bar Bistro officieel haar deuren aan de Grote Markt van Breda. De opening werd in een besloten gezelschap gevierd, maar de zaak is vanaf vandaag geopend voor lunch, diner en borrel. Uiteraard waren wij er ook bij en maakte onze fotograaf een mooi sfeerverslag. 

Bleue is nieuw concept van de familie Vink, welke ook eigenaar zijn van Eethuys 1535, Wijnhuys 1535, Dickens & Jones en binnenkort Bobbi's Bar bij de Gasthuispoort. De bistro krijgt circa 60 zitplaatsen en er zal gekookt worden onder leiding van chefkok Robert Oomen. Fleur Doolaege is de gastvrouw van Bleue en kijkt uit naar het ontvangen van de eerste gasten. Mandy Vink is ontzettend trots op het eindresultaat en kijkt uit naar de nieuwe uitdaging. 


*Mandy Vink (links) en Fleur Doolaege (rechts)

Het interieur van Bleue Bar Bistro wordt gedomineerd door een mooie donkergroene kleur en de vele foto's van Parijs. Door de donkere kleuren en het gezellige licht heeft de zaak een zeer sfeervolle uitstraling. 

In de zaak vind je verschillende zitjes met hoge en lage tafels, klassieke bistro stoelen, wit marmer en ook veel planten. 

Achterin de zaak is een mooie open keuken, waar je onder andere chefkok Robert Oomen aan het werk kunt zien. Mooie details zijn het behang en de prachtige tegels die je op meerdere plekken terugziet in de zaak. 

Het feestje ging gisteren ging gisteren nog tot laat door, bekijk hieronder alle foto's!