Kinepolis scoort met live vertoning Super Bowl!

Je hoeft geen dure tickets naar Amerika meer te kopen; in de nacht van 4 op 5 februari zie je de Super Bowl namelijk meer dan levensgroot in een aantal bioscopen van Kinepolis, waaronder Kinepolis Breda. Haarscherp beeld en overweldigend goed geluid maken deze live vertoning van de finale van het American footballseizoen tot een onvergetelijke ervaring.

dé finale van het american footballsezoen live op groot scherm bij kinepolis 

Dit keer hoogstwaarschijnlijk geen Nipplegate-affaire, want Janet Jackson is er naar eigen zeggen niet bij. Maar wie weet heeft ex-sidekick Justin Timberlake een spannend plan met P!nk. De Grande Dame van de rockmuziek zingt het Amerikaanse volkslied voor de ruim 70.000 toeschouwers in het U.S. Bank Stadium in Minneapolis (Minnesota). Tijdens de Halftime Show treedt Justin Timberlake op als hoofdact: een spetterende avond gegarandeerd.

Het is voor het eerst dat Kinepolis zo’n wereldbekende sportwedstrijd vertoont op het grote scherm. De bioscoopketen speelt hiermee in op de bezoekersvraag naar diverser aanbod. De live-registratie van de Super Bowl is te zien in Kinepolis Breda, Dordrecht, Almere en de Utrechtse Kinepolis Jaarbeurs.

Programma:
Inloop                                     23:00
Start voorprogramma        23:30
Start wedstrijd                     00:30
Einde wedstrijd                    04:00