Grootste scherm Kinepolis Breda geplaatst

Een indrukwekkend moment in de afbouw van Kinepolis Breda: deze week is het grootste scherm geplaatst. Het gigantische filmdoek hangt in de grootste zaal van de bioscoop, de Kinepolis Laser ULTRA zaal, die hiermee steeds definitievere vorm krijgt.

vergelijkbaar met vier rijtjeshuizen van elk ruim drie verdiepingen hoog!

Met 20,1 bij 8,41 meter heeft het grootste scherm imponerende afmetingen, vergelijkbaar met vier rijtjeshuizen van elk ruim drie verdiepingen hoog. Naast de grootte van het scherm is er nog een reden om uit te kijken naar deze zaal 7 van Kinepolis Breda: het wordt de Laser ULTRA zaal, een unieke combinatie van de beste laserprojectie met het overweldigende geluid van Dolby Atmos.

Laser ULTRA
Kinepolis Breda is de enige bioscoop in Nederland die is uitgerust met een Laser ULTRA zaal. Door de laserprojectie is het kleurenpalet ruimer en natuurlijker, het licht stabieler en het contrast tussen licht en donker beter. Tegelijk zorgt het geluidssysteem van Dolby Atmos voor een adembenemend geluid dat van alle kanten komt, ook van bovenaf. De ultieme filmervaring!

Kinepolis Breda
Op 1 augustus opent Kinepolis Breda zijn deuren. De gloednieuwe bioscoop heeft 10 zalen en 1700 stoelen. Kinepolis Breda is de eerste volledige laserprojectie-bioscoop van Europa, wat betekent dat de beeldkwaliteit in elke zaal superscherp is. De grootste zaal is uitgerust met Kinepolis Laser ULTRA.