Binnenkort open; 'Vier Hoog Breda'

Na een maandenlange verbouwing is het nu écht bijna zo ver, Vier Hoog Breda opent 30 september voor het eerst haar deuren op Breepark. Terwijl iedereen nog hard aan het klussen is, krijgen wij een rondleiding door de toekomstige leisure locatie. 

Vier Hoog Breda biedt vermaak voor jong en oud. Van bowlen tot lasergamen en van ontsnappen uit één van de escaperooms tot heerlijk steengrillen. Alles is hier mogelijk. Vier Hoog Breda verleent service aan 160 activiteit deelnemers per uur, 90 plaatsen in het grill-restaurant en nog eens 50 plaatsen in het grand café.

Vier Hoog Breda maakt het verschil en doet nét dat beetje extra 

Bowlingbanen
Vier Hoog Breda zal beschikken over 10 bowlingbanen, en dan bedoelen we niet zomaar bowlingbanen.. Met hun eigen visuals en lichtshows zul je het bowlen ervaren als nooit tevoren. Tijdens het bowlen genieten van cocktails en borrelhapjes? Geen probleem bij Vier Hoog Breda! 

Lasergamen
Met ongeveer 250 vierkante meter aan lasergame plezier, is dit een ideale activiteit voor diegenen die houden van spanning en sensatie. In de donkere ruimte met diverse obstakels zal bij iedereen het hart wat sneller gaan kloppen.

Escaperooms 
Vier Hoog Breda beschikt over twee Escaperooms, die beide totaal verschillend zijn. Een ding hebben ze gemeen; de deur valt in het slot en je hebt 48 minuten om de sleutel te vinden en te ontsnappen. Daarmee houden de overeenkomsten op, want achter beide escaperooms schuilt een ander verhaal en een andere speltactiek.


Vier hoog Breda beschikt over een grill-restaurant, grand café en een groot buitenterras met loungebanken en een geweldig uitzicht over Breepark.


Horeca
In het grill-restaurant kun je binnenkort je eigen eten bereiden op een eigen tafel-grill. Ook vegetariërs kunnen hier straks uitstekend eten; Vier Hoog Breda biedt mooie producten voor vegetariërs; niemand komt hier wat tekort. Op het gebied van dranken onderscheidt Vier Hoog Breda zich ook, zo kun je hier bijvoorbeeld cocktails drinken van JQ's en genieten van een glas wijn van Oud Reuchlin & Boelen. Houd je meer van een koud biertje? Geen probleem, Vier Hoog Breda serveert ook een groot aanbod aan (speciaal)bieren.

Nog een leuk aspect is dat je bij Vier Hoog Breda ook arrangementen kunt boeken. Zo kun je bijvoorbeeld twee sessies lasergamen, aansluitend op een potje bowlen. Ook is een middagje Vier Hoog Breda ideaal voor kinderfeestjes. Echt aan alles is gedacht. Vier hoog jouw kinderfeestje!

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan nu de website van Vier Hoog breda