GRATIS T-SHIRTS VOOR KINDEREN TIJDENS SINGELLOOP

Decathlon en Breepark Breda slaan de handen ineen voor een gezamenlijke actie. Samen bieden zij een gratis sportshirt aan kinderen die deelnemen aan de familieloop op 7 oktober tijdens de Bredase Singelloop. De shirts, welke voorzien zijn van beide logo’s van de sponsoren, kunnen door de kinderen gepast en opgehaald worden bij Decathlon Breda.

Het idee voor dit sportshirt is ontstaan door een initiatief van Decathlon Breda en Breepark. Breepark is een vrijetijdsgebied waar je naast evenementen, festivals en horeca ook terecht kunt voor sport, spel en natuur. Door deze ludieke actie willen zij dit kenbaar maken aan iedereen in Breda. En waar kan dat nou beter dan bij de Bredase Singelloop? De Singelloop is een groot event, waarin sport en gezelligheid met elkaar verbonden zijn.

dECATHLON EN BREEPARK BIEDEN EEN GRATIS SPORTSHIRT AAN KINDEREN DIE MEELOPEN MET DE SINGELLOOP

Wanneer je met je bewijs van inschrijving én een geldig legitimatiebewijs naar de Decathlon vestiging in Breepark Breda gaat ontvang je het gratis T-shirt.

Ook kun je kans maken op leuke prijzen! Onder de kinderen worden namelijk tickets voor de K3 Show op zondag 21 oktober, maar ook prijzen als stepjes en skeelers en meer!

Meer informatie en de actievoorwaarden vind je op de website van Breepark.