Het aprilprogramma van Chassé Cinema!

Oscarliefhebbers opgelet! In het paasweekend draaien er volop films in het Chassé Cinema. De maand april staat helemaal in het teken van de Oscarwinnaars. Om het nog te verlengen begint de Oscar-maand al op 29 maart! Wij hebben de hoogtepunten uitgelicht! Welke film kan je écht niet laten schieten?

begin de maand april goed met een filmklassieker

Deze maand kan je samen met Chassé Cinema duiken in de nachtfilm op zaterdag 31 maart. Je kan de thriller Get Out (4 nominaties waarvan 1 verzilverd) bekijken, het (waargebeurde) aandoenlijke portret van Tonya Harding in I, Tonya (3 nominaties waarvan 1 verzilverd) én de Beste animatiefilm volgens The Academy in 2018: Coco (1 nominatie/gewonnen Oscar).

Ben jij ongeduldig en wil je nóg eerder naar de film? Dat kan! Donderdag 29 maart kan je de films God's own country, Aus Dem Nichts en Resurrection. Deze films gaan óok nog eens op donderdag in de (landelijke) Première. 

er draaien genoeg films voor een hele maand!

Ook de woensdag documentaire staat in het teken van de Oscarwinnaar. Kijk naar de Nederlandstalige documentaire Romijn. Na afloop zal de regisseur Lotte Peters in gesprek gaan met Floortje Leenders over haar film en hoe het is om op te groeien met een autistisch broertje. 

Natuurlijk draait er in het Chassé Cinema nóg meer Oscarwinnaars. Voor het hele filmprogramma kijk op de website!