Herfstdeals Hotel Nassau Breda

Toch willen genieten van de herfst tijdens de gedeeltelijke lockdown? Dat kan bij Hotel Nassau met hun verschillende top herfstdeals! 

Dat is pas genieten!

Er zijn een paar verschillende deals die lopen zolang de gedeeltelijke lockdown is. Hieronder vind je een toelichting op de deals!

Kamer met ontbijt
Genoeg genoten na één dag of op zoek naar een moment van bezinning? In deze mooie kamer kom je zeker tot rust!
Bonvoy Member v.a. €97 | Regulier v.a. €114

Dit arrangement is inclusief een overnachting in een karakteristieke luxe kamer en een ontbijt in de prachtige kapel. 

Kamer met ontbijt & diner
Geniet van de food sanctuary van Nederland! De culinaire hotspot Liefdegesticht is te vinden in het hart van Breda en is een verlengde van Hotel Nassau.
v.a. €129 voor 2 personen

Dit arrangement is inclusief een overnachting in een karakteristieke luxe kamer, ontbijt in de prachtige kapel en 3-gangen diner van de chef in restaurant Liefdegesticht. 

High tea & shopping package
Combineer een dag shoppen in Breda met het shopping arrangement bij Hotel Nassau. Onderbreek het shoppen en geniet van een luxe high tea met diverse sandwiches, zoetigheden en heerlijke Newby thee.
v.a. €125 voor 2 personen

Dit arrangement is inclusief shopping gids van Breda, high tea, een overnachting in een karakteristieke luxe kamer en ontbijt in de prachtige kapel. 

Stay Anywhere Stay Pass
Ideaal voor de thuiswerkers! Met deze deal geniet je in een Superior of Executive kamer van een ontsnapping aan de routine van het thuiswerken. Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van de voorzieningen van het hotel en jezelf helemaal te ontspannen.
v.a. €124 per nacht

Inclusief early check-in en late check-out, privé werkruimte, Hi speed Wi-Fi, dagelijks een fles water, €10 Food & Beverage credit, toegang tot de fitnessruimte, dagelijks ontbijt, welkomstkoffie of thee én 50% korting voor een kleinere vergaderzaal. 

Dayuse kamer met food & beverage credit
Toch heerlijk lunchen of high tea'en overdag? Boek een dayuse kamer voor €69 en ontvang €20 credit om te spenderen aan eten en drinken in onze bar of restaurant. De dayuse kamer is beschikbaar van 08:00 - 18:00 uur voor €69 per dag.

Dayuse als werkplek
Geniet van een inspirerende en comfortabele werkplek om alleen of samen te werken. Je wordt verwelkomd in één van de sfeervolle salons of een hotelkamer. De prijs is inclusief onbeperkt koffie/thee en water voor €40 per dag.

Kijk hier voor alle details! En wil je een reservering plaatsen? Dat kan door te bellen naar 076 - 8884921 of te mailen naar welcome@hotelnassaubreda.nl