Hendrik & Marcella, beste kaasspeciaalzaak van Zuid-Nederland

Jaarlijks organiseert het Vakcentrum een competitie voor speciaalzaken. In drie categorieën wordt tot één winnaar gekomen; beste kaasspeciaalzaak, beste roodspecialist wijn, beste foodspecialist chocolade, noten, koffie/thee. Dit jaar staat Bredaas eigen Hendrik & Marcella in de finale! Zij lieten al blijken dat ze de beste kaasspeciaalzaak van Zuid-Nederland zijn, en gaan nu voor de landelijke titel.

De Beste kaasspeciaalzaak van Zuid-Nederland!


De competities worden georganiseerd met als doel het verhogen van de kwaliteit en het imago van foodspecialiteitenwinkels in Nederland. De deelnemende zaken laten zien dat ze zich onderscheiden in de markt die snel verandert en een voorbeeld zijn voor andere ondernemers in de branche.


Hendrik & Marcella is finalist in de nationale competitie voor beste kaasspeciaalzaak van Nederland. Op woensdag 27 februari werden de vijf finalisten bekend gemaakt. Samen met Kaasspeciaalzaak Daan Blankendaal in Alkmaar, Renkema Kaas in Amersfoort, Hugo van der Graaf Kaas en Noten in Hilversum en ’t Zuivelhoekje in Wageningen strijden zij voor de titel “Beste kaasspeciaalzaak van Nederland”. 


In de week van 7 maart tot en met 22 maart vond het jurybezoek plaats, een spannende periode voor Hendrik & Marcella. Maar wij hebben er alle vertrouwen in dat zij met hun prachtige, onlangs verbouwde winkel, de jury zullen overtuigen van hun kennis, gastvrijheid, innovativiteit en natuurlijk geweldige smaak. Op 1 april a.s. zal tijden het Branche-Event de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt worden.