Nieuw aan de Lange Brugstraat: Frankie's Menstore

Heren opgelet! Ben jij op zoek naar een toffe outfit? Eind mei opende Frankie's Menstore haar deuren aan de Lange Brugstraat 33. Een herenmodezaak waar je sowieso geslaagd naar buiten loopt met een compleet nieuwe outfit. Van t-shirts tot broeken en van zwemkleding tot schoenen. Het professionele team in de winkel staat voor je klaar met goed stylingadvies. 


Frankie was zelf al jaren werkzaam in de kledingbranche toen hij ruim een jaar geleden startte met zijn eigen kledingwinkel in Etten-Leur: Frankie's Menstore. Hij vond dat er voor mannen een te groot gat zat tussen winkelketen zoals een Zara en H&M en bekende designer merken. Daar moest verandering in komen.

HIGH FASION, LOW PRICES

Frankie's Menstore is niet zomaar herenkleding want ze staan voor kwaliteit, stijl en geven goed advies. En dat allemaal voor leuke prijzen! Frankie's Menstore heeft een breed assortiment aan betaalbare, stijlvolle en kwalitatieve herenmode.  


Toen zijn fysieke winkel moest sluiten vanwege covid-19 heeft hij geïnvesteerd in een webshop en sindsdien is Frankie's Menstore niet meer weg te denken uit de herenmode industrie. Met het succes van de winkel en de webshop werd het pand in Etten-Leur te klein en was Frankie op zoek naar iets groters. 

Frankie's Menstore opende op 29 mei aan de Lange Brugstraat. Een prachtige ruime winkel midden in de binnenstad van Breda. De winkel is strak en luxe ingericht en heeft zelfs een cinewall. Frankie vind het belangrijk dat mensen zich welkom voelen. Het professionele team staat voor je klaar en geeft je graag goed kledingadvies onder het genot van een drankje.  

Wist je trouwens dat ze elke week een nieuwe collectie hebben? Frankie's Menstore is elke dag geopend behalve op dinsdag. Dus loop gezellig een keer binnen en laat je adviseren voor een mooie outfit! Donderdag is koopavond en ook iedere zondag zijn ze geopend. 

Op de hoogte blijven? Volg Frankie's Menstore op Facebook en Instagram of houd de website in de gaten!