Tags: beautysalon , skin treatment , Cestmoi' , schoonheidsbehandeling, gezichtsbehandeling , Princenhage , dermalogica

Experienceblog: een ontspannende reinigingsbehandeling bij cestmoi'

Huidspecialist Cestmoi' is sinds vorig jaar december te vinden in Princenhage. Na 10 jaar een vestiging in Breda te hebben heeft eigenaar Corné Hendrikx besloten de vestiging in Breda samen te laten smelten met die in Princenhage. Een mooiere, grotere en breder inzetbare locatie is hiervan het resultaat. Wij werden uitgenodigd voor een Dermalogica Skin Treatment. Een ontspannende gezichtsreiniging met een verrassend fijn resultaat!

MAAK VIA FACEBOOK & INSTAGRAM KANS OP EEN GEPERSONALISEERDE DERMALOGICA TREATMENT (60 MIN) T.W.V. €75,- BIJ CESTMOI' 

Bij binnenkomst worden we hartelijk ontvangen door Corné, de eigenaar van Cestmoi'. Corné heeft ruim 28 jaar ervaring en is daardoor een expert binnen de schoonheidsbranche. Hij zal mij vandaag adviseren op het gebied van huidverbetering en -verzorging. 

Ik begin met het invullen van een consultation card waarbij vragen gesteld worden over mijn levensstijl, medicijngebruik en beauty producten die ik op dit moment gebruik. 

 

Aan de hand van dit formulier bepaald Corné welke producten en invulling van de behandeling aansluiten bij mijn persoonlijke behoeften. We bespreken kort wat ik verwacht van de behandeling, mijn ervaring met schoonheidssalons in het verleden. 

De Skin Treatments van Dermalogica worden namelijk aangepast aan je persoonlijke huidbehoefte. Aan de hand van een Face Mapping analyse wordt jouw huidtype en huidconditie bepaald. 

HIERDOOR BEN JE ZEKER VAN EEN BEHANDELING OP MAAT. 

Een Face Mapping is een grondige huidanalyse waarbij de gezichtshuid wordt ingedeeld in verschillende zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone in kaart kan worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om je huid specifiek en effectief te behandelen met Dermalogica. 

Corné besteed dan ook duidelijk veel aandacht aan het analyseren van mijn huid en probleemgebieden. Met zorg en precisie inspecteert hij mijn huid terwijl ik heerlijk op de stoel lig en naar rustgevende muziek luister. 

Mijn gezicht wordt eerst worden gereinigd met een van de fijne reinigingsproducten van Dermalogica. Corné verteld dat hij graag met dit merk werkt, omdat ze erg goede resultaten leveren. 

Omdat ik mijn ogen dicht heb, zie ik niet wat er gebeurd. Daarom is het erg fijn en geruststellend dat Corné duidelijk verteld wat hij doet, met welke producten en waarom. Nadat mijn gezicht grondig gereinigd is, worden onzuiverheden netjes en pijnloos weggewerkt. 

Corné is een gecertificeerde skin care therapist en biedt een professionele skin treatment. De Expert Status, een prestigieuze status, wordt toegekend door Dermalogica. Cestmoi' werkt met Dermalogica producten en biedt unieke behandelingen aan die speciaal door dit merk zijn samengesteld. 


In de verschillende stadia van de trainingen van Dermalogica, leren de skin care therapists de huid te analyseren aan de hand van de Dermalogica Face Mapping huidanalyse, het toevoegen van hand-, voet- en hoofdmassages aan de reguliere treatment, oplossingsgericht denken, exfoliatie technieken, huidkalmerende treatments, huidverhelderende treatments en het verminderen van hyperpigmentatie. 

De onzuiverheden die zich met name in mijn probleemzone (mijn kin) bevonden zijn nu weg. Door de behandeling is de huid wat geïrriteerd, maar Dermalogica heeft hier gelukkig diverse producten voor. Zo krijg ik een kalmerend serum ingemasseerd. Dit werkt niet alleen ontspannend maar zorgt er ook voor dat de rode vlekjes in mijn gezicht nagenoeg verdwijnen. 

Wanneer mijn gezicht gekalmeerd en opnieuw gereinigd is, krijg ik ook een masker.

Voor de probleemgebieden wordt een ander product gebruikt dan voor de rest van mijn gezicht. Deze producten zorgen er met name voor dat mijn huid goed gehydrateerd en gevoed wordt.

Terwijl de producten hun werk kunnen doen, mag ik even mijn ogen sluiten en heerlijk een poosje ontspannen. 

DIT IS HEERLIJK RUSTGEVEND EN LEVERT OOK NOG EENS RESULTAAT OP! 

De uitgebreide behandeling wordt afgesloten met een laatste reiniging en gezichtsmassage. Mijn huid voelt zo zacht en mijn gezicht als nieuw! 

Wat me bovendien opvalt is dat er echt de tijd wordt genomen om de producten die ik nodig heb in te zetten om het best mogelijke resultaat te bereiken. 

Als ik weer in de ontvangstruimte kom, zit Corné te wachten en bespreekt de uitkomst van de behandeling met me. Hij laat aan de hand van het Face Mapping formulier zien waar de focus van mijn huidprobleem ligt en bespreekt vervolgens in welke stappen en met welke producten dit gemakkelijk opgelost kan worden. 

Hij geeft me een persoonlijke Skin Fitness plan en een aantal samples mee, zodat ik zelfstandig thuis aan de slag kan. 


Mijn huid voelt schoon en fris. Ik ben erg blij met het resultaat en heb daarnaast ruim een uur heerlijk kunnen ontspannen! Ik weet daarnaast wat ik kan doen om mijn huid zelf te verbeteren. Met een brede lach verlaat ik de salon zijn vriendelijke eigenaar. Wat mij betreft een dikke aanrader! 


Bij Cestmoi' vind je de perfecte combinatie tussen een warm welkom en klinische professionaliteit. De schoonheidssalon biedt een breed assortiment aan behandelingen en huidverzorgingsproducten. 

De salon onderscheid zich met name door de serieuze aandacht voor je huid het toewerken naar blijvend resultaat. Met de juiste kennis en aandacht gaan ze voor huidverbetering. Met de nieuwste technieken en inzichten, maar ook met alle tijd en verwennerij voor je huid. 

De medewerkers van Cestmoi' zijn allen gespecialiseerd en gemotiveerd door resultaat. Voor en met iedereen die bij Cestmoi' in behandeling ondergaat wordt een duidelijk doel bepaald en de optimale oplossing voor een huidprobleem. 

SERIEUZE AANDACHT BETEKENT EERLIJKHEID OVER DE MOGELIJKHEDEN ÉN DE BEPERKINGEN


Naast huidverbetering kun je bij Cestmoi' ook terecht voor definitief ontharen (I.P.L.), ontspannende massages, bio surface peel. 

Bekijk voor meer informatie, alle behandelingen en de prijzen de website van Cestmoi'.