Met de kids een middag vol plezier bij PLAYGRND

Wij zijn uitgenodigd bij PLAYGRND, gelegen aan de Slingerweg in Breda, waar onze regenachtige middag begint met het opwindende geluid van rolschaatsen op de vloer. De glittering van de discoballen zorgen voor een feestelijk tintje. De kinderen aarzelen in het begin, maar naarmate ze de rolschaatsen onderbinden, verandert hun terughoudendheid in opwinding. 

Na een spannende rolschaatservaring, nemen we plaats aan een gezellige tafel. Vier verfrissende Ice-teas worden besteld om onze dorst te lessen, terwijl de kinderen nog steeds napraten over hun rolschaatsavontuur. We genieten van het levendige sfeertje om ons heen en maken ons klaar voor het volgende hoofdstuk bij PLAYGRND.


We storten ons op een mega variant van de toren van Pisa, waar blokken met zorg worden neergezet in de hoop dat de toren niet omvalt. Daarna wagen we ons aan tafeltennis, waar zelfs de jongsten met grote glimlachen de bal over het net probeert te slaan.

We gaan naar boven waar we ons vermaken met de andere spellen. We bestellen een bittergarnituur met twee dips. Het voegt een smakelijke dimensie toe aan onze speelse ervaring terwijl we een pauze inlassen in een van de vele zitjes. PLAYGRND blijkt niet alleen een plek voor entertainment, maar ook voor goede snacks!

PLAYGRND is niet alleen voor kinderen, het is een dynamische plek waar ook volwassenen en vriendengroepen zich kunnen uitleven. De speelse sfeer nodigt iedereen uit om los te laten en te genieten van creatieve activiteiten, waardoor het de ideale bestemming is voor ontspanning en plezier buiten de gebruikelijke grenzen. Ontdek je innerlijke speelsheid bij PLAYGRND!

Het is tijd voor wat fingerfood, en we duiken in de gevarieerde menukaart. We kiezen voor de nacho's en spareribs, vergezeld van twee perroni biertjes van de tap en ice tea om de dorst te lessen van de kinderen. Het eten is top en we begrijpen al snel waarom PLAYGRND niet alleen bekend staat om zijn entertainment, maar ook om zijn lekkere fingerfood.


Terwijl de kleinste nog een rondje skate genieten wij van ons eten. Sylvia verteld ons dat ze zich veel richten op zakelijke events en in het weekend juist op de jongeren (20+) die voor ze gaan stappen nog even komen borrelen. Net als de jonge gezinnen met kinderen die voor een zondagmiddag gezellig vermaak zoeken buiten de deur.

Onze avontuurlijke middag zet zich voort met midgetgolf. Het competitieve gedrag neemt toe terwijl we elkaar uitdagen en aanmoedigen. PLAYGRND is niet alleen een ideale plek om te bezoeken voordat je de stad in gaat voor het stappen, maar ook om met vrienden bij te praten, te genieten van de cocktailkaart terwijl de kinderen zich prima vermaken. De combinatie van rolschaatsen, diverse spellen, heerlijk eten en een levendige sfeer maakt PLAYGRND een must-visit bestemming in Breda.

Na een middag van puur plezier en avontuur nemen we afscheid van PLAYGRND, met een glimlach op ons gezicht. Het is een middag waarin we niet alleen speelden, maar ook hebben gelachen en genoten. PLAYGRNDBreda, bedankt voor deze onvergetelijke ervaring! Reserveer hier jouw onvergetelijke middag bij de Playgrnd.