TessV opent haar derde winkel in Breda!

Op 6 april 2024 opende het favoriete kledinglabel TessV haar derde fysieke winkel in het bruisende Breda, gelegen aan de Veemarktstraat 33. Naast het al succesvolle online platform breidt TessV uit om jou een nog breder scala aan shoppingmogelijkheden te bieden.

De nieuwe winkel is het resultaat van twee maanden intensieve renovatie en is nu een moderne en stijlvolle ruimte die de unieke esthetiek van TessV weerspiegelt. Het interieur, gedrenkt in hun kenmerkende roze tint, doet denken aan de trendy beelden die je op social media tegenkomt. Van de entree tot de paskamers, de winkel straalt een eigentijdse charme uit die direct herkenbaar is voor jou als fan van het merk.

Tess Verwoert, de oprichter van TessV , deelde haar enthousiasme over de keuze van de locatie: "Ik was meteen gecharmeerd door de authentieke uitstraling van het pand en de gezellige sfeer van de straat." Het merk heeft er bewust voor gekozen om zich te vestigen in sfeervolle zijstraten, waar jij zowel kunt genieten van de lokale terrassen als van een bezoek aan de winkel.


Met een oppervlakte van 135m2 is deze nieuwe vestiging in Breda de grootste winkel van TessV tot nu toe. Het biedt jou een uitgebreide selectie van hun nieuwste collecties, waaronder de recent gelanceerde Kingsday collectie en exclusieve sieraden uit hun eigen collectie. De winkel zal regelmatig worden aangevuld met nieuwe items, zodat jij altijd iets nieuws kunt ontdekken.

Tess Verwoert benadrukt het belang van een evenwichtige integratie van online en offline shopping ervaringen: "Onze aanwezigheid op sociale media heeft een loyale fanbase gecreëerd die zowel online als in de winkel van Tess V wil shoppen." Ze waardeert het persoonlijke contact met jou als klant en is trots op het team van 56 enthousiaste medewerkers die zich inzetten om jou de beste service te bieden.

Voor meer informatie over TessV en hun collecties, evenals de openingstijden van de nieuwe winkel in Breda, kun je terecht op hun officiële website . Bovendien kun je het merk volgen op Instagram met 128K volgers en TikTok met 107 volgers en 1,7M likes.