Dit weekend: Smèrrig, no diggity, zomer kick-off and more!

Het is weer weekend! Wij hebben de leukste evenementen van dit weekend voor je op een rijtje gezet. Dus haal de voetjes van de bank af en kom naar één (of meerdere) van deze leuke evenementen! 

cheers to the freakin' weekend

SMÈRRIG - D'N SENSATION PINK TOUR | MEZZ, BREDA


Iedereen heeft er al weleens van gehoord: Smèrrig, het vieste en vuilste feestje. Een feestje waar alles mag en kan! De DJ's bouwen de dansvloer om tot een broeierig, nat, vuil en vooral kei smèrrig fiske! En we hebben goed nieuws: vrijdagavond staan ze in MEZZ! Met de Sensation Pink Tour trekt Smèrrig door het land en Breda kan natuurlijk niet overgeslagen worden. Als je houdt van classic hiphop, R&B en guilty pleasures is dit zeker een feestje voor jou. Vergeet vooral niet om je mooiste roze outfit aan te trekken. Pak uit, doe gek en schaam je niet. Doe smèrrig bij MEZZ!

PijMino De Bruine Pij

Vrijdag start jouw weekend in Cafe de Bruine Pij tijdens de PijMiBo: De vrijdagmiddagborrel van Breda! Met vanaf 16:00 uur gezelligheid, hapjes en lekkere drankjes! Ben jij er ook bij?

NO DIGGITY - BREDA - 90'S & 00'S HIP HOP & R&B 

Breda! No Diggity is back! Wie is er klaar voor de 2e editie in Graanbeurs Breda? Zaterdag 5 mei belooft een avond te worden die je nooit zal vergeten!

LINE UP: CHIMP, SLICK, Sojuju, Julian Jermain en Jmax. Hosted by Ltf. 

Haveneiland zomer kick-off


Net zoals vorig jaar kan je weer relaxen op de zaterdagen bij PIER 15! En met het goede weer dit weekend moet dit helemaal goed komen toch?! 

Dit jaar zijn er meer zitplekken, een uitgebreider aanbod aan onder andere speciaalbieren en lekkere drankjes, eten en wekelijkse fijne uitspattingen. Kom maar op met die lekkere middagen en zwoele zomeravonden!

Zonnig POP-UP

Bij Strand Binnen kan je weer genieten van ijskoude Corona's, fruitige cocktails, lekker eten, een heerlijk terras, de beste house, leukste spellen en één en al gezelligheid! Dit seizoen kan je hier iedere zondag bij lekker weer terecht. Wegens het lekkere weer aanstaande zondag is er een Zonnig Pop-Up! Ben jij er ook bij? 

FRANS BAUER - TOUR DE FRANS

Als je een echte Frans Bauer fan bent weet je het al lang! Frans Bauer staan aanstaande zaterdag in het Chassé Theater. Frans Bauer in het Chassé Theater is meer dan een concert bomvol Nederlandstalige tophits. De ‘tour de Frans’ is een avond ongedwongen genieten van een heerlijke show met de meest gezellige, maar ook ondeugende ster van ons land waarbij je de ogen nauwelijks droog houdt. Feestelijke liedjes worden afgewisseld met zijn ondeugende humor, die in een cabaretvoorstelling niet zou misstaan.

Cafe de Mot "Mannen van Maandag"

Op bevrijdingsdag, Zaterdag 5 Mei 2018 is het de perfecte dag om de "Mannen van Maandag" dan eindelijk ECHT (proberen) te bevrijden van Henk de Roo. De afgelopen weken heeft Henk echt van alles geprobeerd om dit afscheid uit te stellen, maar Café de Mot en De Mannen zijn er nu wel een beetje klaar mee. Kom genieten van de ruige onvervalste rock/blues van deze band, die inmiddels welbekend is in Breda en wijde omstreken. Wees er allemaal bij en maak er een supermooi en passend afscheid van Henk in de “2e Hansstraat”! 

Let op! Vergeet de witte zakdoekjes niet om Henk uit te zwaaien en de nodige traantjes weg te pinken. 

Hit The Decks With EZD 


5 mei is het Bevrijdingsdag. Dat moet gevierd worden met de heerlijkste tunes & visuals door DJ EZD bij Dok 19! Hier moet je zijn geweest.

OPENING ETTEN-LEUR CITY SHOP

Op zaterdag 5 mei om 13.00 uur opent de Etten-Leur City Shop officieel de deuren aan Markt 4. Afgelopen week werden flink wat puntjes op de i gezet. Zo werd buiten een i-point (informatiezuil) geplaatst waarop bezoekers informatie kunnen vinden over wat er in Etten-Leur te zien en te doen is. Het i-point, dat gekoppeld is aan het digitale citymarketing platform Etten-Leur City App, geeft ook een overzicht van winkels en horeca. 

Het i-point is bedoeld om bezoekers ook buiten de openingstijden van de Etten-Leur City Shop van informatie te kunnen zien. De shop bestaat nu uit het nieuwe Toeristisch Informatiepunt (de vervanger van het VVV-agentschap in Nieuwe Nobelaer) en het Van Gogh Informatiepunt. Het i-point zal op 5 mei om 13.00 uur officieel in werking worden gesteld door wethouder Jan van Hal. Voel je welkom!

BootCamp Mastbos

Op zondag 6 mei staat er een BootCamp gepland in het Mastbos! Knal anderhalf uur lang met krachttrainingen met je eigen lichaamsgewicht en objecten. De bootcamp start om 10:00 uur bij Bouvignedreef.