Borrelen Op De Maet van Atum Leaves en Wim de Meester bij Cafe Corenmaet!

Zondagmiddag 18 maart 2018 kan het publiek tijdens 'Borrelen Op De Maet Van' komen genieten van optredens van Autumn Leaves en solist Wim De Meester. Deze ervaren muzikanten laten hun muziek maar wat graag horen en willen dit ook eens door de Corenmaet horen klinken. Je kan natuurlijk naast de muziek ook genieten van een drankje en een hapje.

Borrelen Op De Maet Van is een samenwerking tussen stichting Poporganisatie Breda (POB) en Café Corenmaet. Samen laten ze(om de week) het publiek tijdens de zondagmiddagborrel genieten van lokaal, regionaal en landelijk muzikaal talent. In café Corenmaet aan de Havermarkt 1 te Breda is iedereen vanaf 15.00 uur weer welkom om te komen kijken, luisteren en vooral te genieten. De entree geheel gratis. 

Kom genieten van lokaal, regionaal en landelijk muzikaal talent

Autumn Leaves is een singer/songwriter duo uit het Brabantse Budel bestaande uit Nina de Werk en Sjoerd Patzer. Samen schrijven ze al hun eigen werk, maar ze brengen ook bekende covers die ze vaak voorzien van een eigen jasje. 

Recentelijk heeft Autumn Leaves hun tweede EP Against The Grain uitgebracht. Hierop zijn vijf nummers te horen die zowel luchtige als ook beladen onderwerpen van het leven vertolken. De eigen nummers van Autumn Leaves zijn het beste te omschrijven als rustige, akoestische gitaarmuziek met zo nu en dan maat- en sfeerwisselingen en zijn te plaatsen in de categorie singer/songwriter. Het coverrepertoire is verrassend allround en vrijwel alle nummers zijn in een eigen jasje gestoken. 

Wim De Meester is een singer/songwriter uit Asper (België). Zijn live repertoire bestaat vooral uit eigen werk, hier en daar afgewisseld met een cover. Zijn liedjes zijn ofwel grappig of triestig, soms woest, maar vooral eerlijk en oprecht. In 2015 kwam na lang wachten zijn eerste officiële album Gaan We Door? 

POB en Café Corenmaet presenteren Borrelen Op De Maet Van Autum Leaves en Wim de Meester (BE), zondag 18 maart 2018 café Corenmaet, Havermarkt 1 te Breda, aanvang 15.00 uur en entree geheel gratis. Voor meer informatie ga naar de website van POB