'An exactly like nothing else retreat' bij Hotel Nassau Breda

 ‘An exactly like nothing else retreat’, een combinatie van zondigen, genieten en jezelf helemaal terugvinden op historische bodem. Je stapt uit je drukke ‘gewone’ leven om een paar dagen de focus geheel op jou te leggen. Het weekend staat in het teken van zelfliefde, ervaring en beleving, zodat je herboren en als heilige naar huis gaat. 

In samenwerking met Michèle van Beautiful Retreat, organiseert Hotel Nassau Breda een compleet zorgeloos weekend. Michèle jaagde 2 jaar geleden haar droom na; mensen volop laten genieten en in de watten te leggen. Jaarlijks verzorgd Michèle retreats in het binnen- en buitenland. Michèle is een ware inspiratie, verwent haar gasten en heeft een fijne open en warme persoonlijkheid.  Ook vindt ze een liefdevolle sfeer binnen de groep erg belangrijk. 

Er is een inspirerend programma gecreëerd, waar een goede balans is opgemaakt tussen waardevolle tijd voor jezelf en tijd met de groep. De groep zal uit maximaal 8 dames bestaan. 

Deze 3 dagen word je volledig verzorgd: luxe hotel overnachtingen, yoga sessies, schrijfopdrachten, ontbijt, lunches, diners, aperitieven en drankjes gedurende maaltijden. Het retreat zal plaatsvinden van vrijdag 27 t/m zondag 29 november. De prijs is €649 p.p. voor het volledige weekend. 

Voor meer informatie en reserveringen: Klik hier.


Hotel Nassau Breda, Autograph Collection Hotels.
Hotel Nassau Breda is een unieke hotelbelevenis op historische katholieke bodem waar vroeger sober geleefd werd. Dit vormt een prachtig contrast met onze luxueuze services en faciliteiten, want wij geloven dat geen gast ongevoelig is voor de onschuldige én schuldige geneugten van het leven. Voor wie alles uit het leven wil halen is slapen een zonde. Onze gasten komen niet naar Hotel Nassau Breda om te slapen, maar om dromen te beleven.