5 x Moederdagmenu's in Breda

12 mei is het weer zover: Moederdag! Dit is natuurlijk de uitgelezen kans om jouw moeder in het zonnetje te zetten. Hoe kan je dit nou beter doen door middel van een heerlijke lunch, high tea of diner. Wij hebben een paar heerlijke Moederdagmenu's voor jou op een rijtje gezet!

ZET JOUW MAMA IN HET ZONNETJE!

CHOCOLAT


Bij Chocolat hebben ze een heerlijk menu samengesteld speciaal voor jou en je mama! Je wordt ontvangen met een glaasje Mimosa en hierna kan je genieten van prachtige gerechten zoals een sashimi van tonijn & zalm of een chocolat & chocolat dessert. Je kan hier met je mama een 3-gangen lunch of een 4-gangen diner eten.  

DE VEESTALLEN      

Trakteer je moeder op een High Tea bij De Veestallen! Deze High Tea bestaat uit hartige sandwiches, warme snackjes en zoete lekkernijen.  Houdt jouw moeder wel van een verrassing? De Veestallen serveert ook een 4-gangen verrassingsmenu als diner. Super leuk om jouw mama mee te verrassen. 

HEMELS

Bij Hemels wordt er een heerlijke High Tea geserveerd speciaal voor alle mama's! Het is een uitgebreide high tea met hartige en zoete gerechten, ook krijg je er een glaasje prosecco bij. Als herinnering voor deze leuke dag met jouw mama kan je ook een polaroid foto laten maken. Hoe leuk is dat!

LIEFDEGESTICHT


Bij het restaurant van Hotel Nassau Breda wordt er een heerlijke uitgebreide lunch geserveerd voor Moederdag.  Deze bestaat uit een aperitief, een 2-gangenlunch met aansluitend koffie/thee met friandises. Als je het helemaal feestelijk wilt maken voor jou en je moeder kun je ook kiezen voor een arrangement met bijpassende wijnen!

JA! BREDA


JA! Breda heeft een high tea samengesteld speciaal voor jou en je mama! Wanneer jouw moeder een echte zoetekauwer is, is deze high tea echt wat voor haar! Diverse huisgemaakte zoetigheden, vers fruit, vers gebak, drie verschillende sandwiches, soep en een hartig hapje. Dit alles met twee uur lang onbeperkt verse thee en een glaasje frizzante.