Speciale prijzen op 15 oktober bij VIP Cosmetics

Heel veel vragen over je huidproblemen, maar niemand om ze aan te stellen? Houd je vragen nog even vast, want 15 oktober komt toptrainster en huidcoach Ilse van Hydropeptide én Emotion Skin Care langs bij VIP Cosmetics om jou te helpen.  

be kind to your skin


Kom 15 oktober langs, en laat Ilse je vragen beantwoorden en vervolgens adviseren en verwennen. Normaal gesproken kost dit €99,95, maar op deze speciale dag kost het maar €45!
Heb je een hinderlijke cosmetische huidoneffenheid die je wilt verwijderen, zoals pigmentvlekken, kleine rode adertjes, bloedblaasjes en steelwratjes? Boek dan op dezelfde dag een T-away behandeling met maar liefst €25 korting. De behandeling kost dan nog maar €25 per 5 minuten met een maximum van 15 minuten per behandeling.

Dus, houd deze datum vrij in je agenda, want het is tijd om jouw huid te koesteren en een boost te geven, zodat je met een stralende huid het herfstseizoen ingaat. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar1 Bel 076 521 9302 om te boeken of ga naar de website voor meer informatie.