Pokéspot

Minderbroedersstraat 2, Breda

5/ 5

Pokéspot is het allereerste Hawaiiaanse restaurant in Breda. Je kunt hier terecht voor de opkomende trend Pokébowls. Buiten de standaard bowls (zoals de Ahi Tuna, Avo-Coco Salmon, Miso Surf & Turf en de Sesame Shiitake Tofu) kun je hier ook geheel je eigen Poké bowl samenstellen. Alle producten bij Poké Spot zijn vers en huisgemaakt. Om de 12 uur wordt er verse vis geleverd; kwaliteit en versheid gegarandeerd! Buiten het feit dat eigenaar Wang alles vers en zelf bereid, zijn de Poké bowls ook nog eens super gezond, win-win! Lees verder

Pokéspot is het allereerste Hawaiiaanse restaurant in Breda. Je kunt hier terecht voor de opkomende trend Pokébowls. Buiten de standaard bowls (zoals de Ahi Tuna, Avo-Coco Salmon, Miso Surf & Turf en de Sesame Shiitake Tofu) kun je hier ook geheel je eigen Poké bowl samenstellen. Alle producten bij Poké Spot zijn vers en huisgemaakt. Om de 12 uur wordt er verse vis geleverd; kwaliteit en versheid gegarandeerd! Buiten het feit dat eigenaar Wang alles vers en zelf bereid, zijn de Poké bowls ook nog eens super gezond, win-win!

Minderbroedersstraat 2, 4811LX Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.