DE LEUKSTE DEALS IN BREDA TIJDENS: KOERSTRUI IN DE GROTE KERK

Van 1 juli tot 21 augustus presenteert Breda presenteert in de Grote Kerk de grootste verzameling wielertruien ter wereld. Deze bijzonder tentoonstelling is van de Brabantse verzamelaar Henk Theuns. "Koerstrui in de kerk” is onderdeel van de festiviteiten rondom La Vuelta Holanda.  

De leukste deals van Bredase ondernemers
Breda is dé stad voor levensgenieters. De historische binnenstad is een bruisende plek voor iedereen. Eindeloos shoppen, bourgondisch genieten op een van de vele terrassen of jezelf onderdompelen in het rijke culturele aanbod. Breda heeft het allemaal. Combineer je bezoek aan “Koerstrui in de kerk” met een mooie stadswandeling en maak gebruik van de La Vuelta deals van de Bredase ondernemers. Welkom in Breda!

LA VUELTA DEALS TIJDENS KOERSTRUI IN DE KERK

Leuke dingen doen in Breda

De Haven en de Havermarkt zijn de perfecte spot om te relaxen. Hier is altijd wat te doen. Flaneren, dobberen in een bootje of een terrasje pakken. Huur een fiets of tandem met korting bij Uit je plaat en fiets langs de Singels en de Blind Walls Gallery. Of bewonder Breda vanaf het water op een waterfiets, speciaal tijdens 'Koerstrui in de kerk' met een leuke korting bij Waterbike Breda

Eten en drinken in Breda 

Uitgebreid tafelen, mooie menu’s en sfeervolle terrassen. Breda heeft het allemaal voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. Goed eten, vriendelijk personeel en uitzicht op de charmante plekjes in de binnenstad. Bij Publieke Werken krijg je 2 gratis drankjes bij een heerlijke Spaanse tapasplank. Zo kom je wel heel makkelijk in de Spaanse La Vuelta sfeer!

Shoppen met korting in Breda

Zin om te shoppen? In het winkelhart, het Veemarktkwartier of Oranje Zuid. Breda barst van de mooie winkelstraten, leuke boetiekjes en charmante winkelpleintjes. Ga langs bij Ullings Lederwaren voor kortingen op de Woodridge Bags. Of ontvang 10% korting op alle stripboeken bij De Stripspecialist. En ontvang bij Hesemans en Visser Speelgoed een gratis bal, bij besteding van €25,-. 

Alle La Vuelta deals
Alle deals met korting tijdens ‘KOERSTRUI IN DE KERK’ vind je hier.

Huur je waterfiets met korting

De heropening van de Haven in Breda in 2008 was voor ons het perfecte moment om te starten met het organiseren van boottochten en groepsuitjes door onze mooie stad, Breda! Met onze luxe sloepen verzorgen wij prachtige rondvaarten door de Singels, de wijken Boeimeer en ’t Ginneken en het prachtige natuurgebied Markdal! Aan boord geniet je van het samen zijn met collega’s of vrienden, de prachtige natuur, vele bezienswaardigheden en indien gewenst ook van een heerlijk arrangement aan boord. Variërend van lunch tot BBQ diner, maar uiteraard is ook een gezellige borrel met heerlijke drankjes mogelijk! Ondertussen bestaat onze vloot uit 10 luxe sloepen, waarmee we groepen tot 250 personen in één keer rond kunnen varen. Dit aangevuld met een terrasboot, een loungeboot en 5 Zelf Varen sloepen geeft ons de mogelijkheid om voor elke groep een passende boottocht te bieden!

Korting op een Powerbank van €45 voor €27,50

Welkom bij de GSM Chirurg! Dé specialist in reparatie van Breda. Maak direct een afspraak of kom even langs in de winkel voor onze professionele opinie!