Wereldrestaurant Breepark

Bavelseparklaan 11, Breda

Wereldrestaurant Breepark Proef de wereld in hartje Breda Geniet onbeperkt van culinaire hoogstandjes en verfrissende drankjes bij Wereldrestaurant Breepark in Breda. Of je nu een fan bent van vis, vlees of vegetarische gerechten, onze uitgebreide selectie biedt voor ieder wat wils. Laat je smaakpapillen reizen van China tot Japan, van Italië tot Frankrijk, en van Nederland tot het hart van Zuid-Amerika – allemaal in één avond. Sluit je culinaire avontuur af met een bezoek aan ons verleidelijke dessertbuffet, compleet met heerlijk schepijs en een variëteit aan verrukkelijke kleine desserts. Kom en ervaar de wereld op je bord, hier bij Wereldrestaurant Breepark! Lees verder

Wereldrestaurant Breepark
Proef de wereld in hartje Breda

Geniet onbeperkt van culinaire hoogstandjes en verfrissende drankjes bij Wereldrestaurant Breepark in Breda. Of je nu een fan bent van vis, vlees of vegetarische gerechten, onze uitgebreide selectie biedt voor ieder wat wils.

Laat je smaakpapillen reizen van China tot Japan, van Italië tot Frankrijk, en van Nederland tot het hart van Zuid-Amerika – allemaal in één avond. Sluit je culinaire avontuur af met een bezoek aan ons verleidelijke dessertbuffet, compleet met heerlijk schepijs en een variëteit aan verrukkelijke kleine desserts. Kom en ervaar de wereld op je bord, hier bij Wereldrestaurant Breepark!

Een onbegrensde culinaire belevenis bij Wereldrestaurant Breepark

Onbeperkt genieten voor een vaste prijs

Bij Wereldrestaurant Breepark nodigen we u uit voor een unieke culinaire reis. Geniet onbeperkt van een keur aan wereldgerechten, voor een vaste prijs. Onze All-in-Dinner formule biedt een ongeëvenaarde ervaring, inclusief een breed scala aan frisdranken, koffie, thee, en luxueuze desserts.

Ontdek de rijke smaken van de wereld in één avond. Van de verfijnde keukens van China, Japan, Italië en Frankrijk tot de hartige lekkernijen van Nederland en de levendige keuken van Zuid-Amerika, er is iets voor elke smaak.

Met ons All-in-Dinner concept betaalt u niet per gerecht, maar voor de tijd die u bij ons doorbrengt. Kies van tevoren uw arrangement vanaf 2 uur en dompel uzelf onder in een wereld van gastronomische genoegens.

Proef de wereld zonder grenzen

Bij Wereldrestaurant Breepark in Breda, waar zelfbediening centraal staat en een wereld van smaken op u wacht. Of u nu kiest voor onze live teppanyaki, de bruisende wok, of ons uitgebreide buffet, alle gerechten zijn inbegrepen in uw arrangement. Bovendien zijn ook alle frisdranken, koffie, thee, en onze luxe desserts inbegrepen. Voel u vrij om zoveel rondes te maken als u wilt en geniet van de veelzijdigheid van onze keuken.

Voor de liefhebbers van alcoholische dranken werken wij met een handig muntensysteem. U kunt deze drankmunten eenvoudig aanschaffen bij onze kassa. Bewaar eventuele overgebleven munten gerust voor uw volgende bezoek; let wel, deze zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Houd er rekening mee dat wij conform de wet geen alcohol schenken aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel kunnen wij om legitimatie vragen.

Bij Wereldrestaurant Breepark in Breda streven we naar een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Daarom brengen we bij verspilling van eten en drinken extra kosten in rekening. We moedigen onze gasten aan om bewust te genieten en verantwoord te kiezen.

Wanneer uw culinaire reis ten einde is, vergeet dan niet om bij het uitchecken uw bon mee te nemen. Bij de receptie kunt u met deze bon aangeven dat u het restaurant verlaat en uw tafel vrijkomt voor andere gasten.

Ook gasten met specifieke dieetwensen en allergieën kunnen zorgeloos genieten bij Wereldrestaurant Breepark in Breda. Wij beschikken over een gedetailleerde allergenenkaart, zodat iedereen zonder zorgen kan genieten van onze heerlijke gerechten.

Arragementen

Maandag tot Donderdag

2 uur; €39,95 p.p.
3-7 jaar; €14,95
8-11 jaar; 22,95
30 min extra; €3,- per persoon.

2,5 uur; €42,95
3-7 jaar; €15,95
8-11 jaar; 23,95

Vrijdag tot Zondag

2 uur; €42,95
3-7 jaar; €14,95
8-11 jaar; 22,95
30 min extra; €3,- per persoon.

2,5 uur; €45,95
3-7 jaar; €15,95
8-11 jaar; 23,95

Dit arrangement bestaat uit de volgende dingen; onbeperkt eten, onbeperkt frisdrank, onbeperkt koffie en thee en incl. bier en wijn

  • Internationaal
  • Cash, Maestro