Breepark Breda

Bavelseparklaan 11, Breda

Met een oppervlakte van 8.300 m2 is dit de grootste evenementenlocatie in Breda en omstreken.Op steenworp afstand van het evenementencomplex vind je ons outdoor terrein van ruim 2,5 hectare en ons centrale plein van ruim 2750 m2. Dat zijn meer dan twee voetbalvelden die je ideaal kunt gebruiken voor een meerdaags festival, muziek evenement of verschillende sportactiviteiten. Het outdoor terrein heeft een capaciteit van maximaal 30.000 bezoekers en is gelegen aan de voet van de Bavelse Berg. Deze kunnen we tijdens evenementen inzetten als natuurlijke tribune. Lees verder

Breepark, is dé eventlocatie van het zuiden! De evenementenlocatie is bekend bij vele Bredanaars en bestaat uit een groot gebied met verschillende faciliteiten. De evenementenhal heeft een oppervlakte van 8.300 m2, waardoor deze ingezet wordt voor talloze evenementen en andere activiteiten.

Met een capaciteit van maar liefst 13.000 bezoekers én voorzien van de laatste innovaties op het gebied van isolatie, licht en geluid is de hal perfect voor kleine én grote evenementen. Van congres locatie, TV productie, bedrijfsfeest tot groots muziekevenement of sportwedstrijd.

Naast het evenementencomplex is het outdoor terrein van ruim 2,5 hectare en centrale plein van ruim 2750 m2. Dat zijn meer dan twee voetbalvelden die je ideaal kunt gebruiken voor een meerdaags festival, muziek evenement of verschillende sportactiviteiten. Het outdoor terrein heeft een capaciteit van maximaal 30.000 bezoekers en is gelegen aan de voet van de Bavelse Berg. Deze kan tijdens evenementen ingezet worden als natuurlijke tribune.

Kom vergaderen bij Breepark, in één van de elf vergaderzalen. Deze hebben een moderne uitstraling, en zijn de perfecte plek voor een meeting. Geniet tussendoor van een lekkere lunch bij een van de restaurants op het terrein. Ook een lekker ontbijt is mogelijk. Aan het einde van de dag klaar met vergaderen? Borrel nog even na in het bruisende centrum van Breda!

  • Evenementenlocatie
  • Cash, Maestro