Zuivelhoeve Oosterhout

Arendstraat 10 , Oosterhout

Welkom bij de lekkerste winkel van Oosterhout. Dé kaasspecialist sinds 1981. Kaas, noten, olijven, tapas, wijnen, zuivel, chocolade, koffie to-go, verse broodjes en andere specialiteiten. Borrelplanken & cadeau pakketten Lees verder

Bij ons vind je niet alleen een uitgebreid assortiment aan heerlijke Hollandse kazen, maar ook de meest lekkere buitenlandse kazen wachten hier om ontdekt te worden. Stap binnen en laat je zintuigen verwennen door een overvloed aan geuren en kleuren die de mooiste smaakvolle verhalen met zich meedragen.

Onze passie voor kwaliteit en authenticiteit straalt uit in elke hoek van de winkel. Hier worden niet alleen kaaswielen uitgestald, maar we streven er ook naar om een ware smaakbeleving te creëren. Vers gebrande noten geven hun knapperige symfonie, terwijl de verleidelijke geur van ambachtelijke worsten zult ruiken.


En wat zou een winkel vol lekkernijen zijn zonder de heerlijkste tapas, zuidvruchten en andere heerlijke dingen. Onze selectie is met zorg samengesteld, waarbij we enkel het allerbeste voor onze klanten in het assortiment opnemen. Elk product heeft zijn eigen unieke verhaal, en we delen deze verhalen graag met jou.

Bij ons gaat het niet enkel om verkopen, maar vooral om het delen van kennis en passie. Onze gepassioneerde medewerkers staan altijd klaar om je te adviseren, en ze vertellen graag het verhaal achter de producten. Ben je benieuwd naar welke bier-kaas of wijn-kaas combinaties een waar feest zijn voor de smaakpapillen? Onze experts hebben de meest verrukkelijke combinaties voor je klaarliggen.

Want hier geloven we dat wanneer je weet wat je eet, je meer proeft. Elke hap wordt een ervaring op zich, doordrenkt met kennis en inzicht. Laat je verwonderen en ontdek de culinaire schatten die we met liefde voor je hebben verzameld. Laat je meevoeren op een avontuurlijke smaakreis en ervaar de magie van onze prachtige kaaswinkel. 

  • Cadeauartikelen, Eten & drinken
  • Cash, Maestro, Visa