Nieuwe eigenaar Martin neemt het bekende Zuivelhoeve in Oosterhout over

Komend augustus zal Martin Pors de welbekende Zuivelhoeve in Oosterhout gaan overnemen! De kaaswinkel krijgt een nieuwe eigenaar die al jaren in verschillende kaasspeciaal zaken heeft gestaan. Met zijn enthousiasme voor kaas en liefde voor het vak moet dit wel een succes worden! 


In het verleden werkte Martin in diverse kaasspeciaalzaken in de regio Rotterdam, waar hij oorspronkelijk ook vandaan komt en waar hij een enorme passie voor het vak heeft ontwikkeld. Het was altijd zijn droom geweest om ooit een eigen kaasspeciaalzaak te runnen en die droom heeft hij nu werkelijkheid zien worden. Toen hij in november naar Oosterhout verhuisde voor de liefde - zijn vriendin is een echte Oosterhoutse - bracht het lot hem naar een bijzondere plek. 

Martin kwam langs als klant bij de Zuivelhoeve en was meteen onder de indruk van het prachtige assortiment, de sfeervolle uitstraling en de perfecte locatie van de winkel. Het duurde niet lang voordat hij ontdekte dat de winkel beschikbaar was voor overname. Het voelde als een unieke kans die hij met beide handen heeft aangegrepen. ''Nu, een aantal maanden later, mag ik mezelf de nieuwe eigenaar van de Zuivelhoeve noemen. Echt een jongensdroom die uitkomt! Aldus Martin Pors!''

Om de winkel volledig naar zijn eigen visie te kunnen inrichten, heeft hij besloten om de deuren op maandag 31 juli, dinsdag 1 en woensdag 2 augustus te sluiten. Maar maak je geen zorgen, vanaf donderdag 3 augustus staat hij helemaal voor zijn klanten klaar, en dat met spetterende openingsacties!

Hij kijkt er ontzettend naar uit om iedereen persoonlijk te verwelkomen in zijn winkel en daar kennis te maken met zijn klantenkring. Met zijn enthousiasme voor kaas en zijn liefde voor het vak, zal hij ervoor zorgen dat de Zuivelhoeve een plek wordt waar mensen niet alleen voor hun favoriete kazen komen, maar ook voor de gezellige sfeer en persoonlijke service.

Ik hoop jullie snel te mogen verwelkomen in mijn winkel en daar verder kennis te maken met jullie!


Dus, voor de kaasliefhebbers in Oosterhout en omstreken, noteer alvast de datum in je agenda: vanaf donderdag 3 augustus staat de nieuwe eigenaar klaar om je te verwelkomen bij de Zuivelhoeve. Kom langs, ontdek het vernieuwde assortiment en laat je verrassen door de passie en toewijding van Martin. Een bezoek aan de winkel belooft een unieke ervaring te worden die je niet wilt missen!