VADER JACOBS

Haagweg 407, Breda

Bij Vader Jacobs kun je terecht voor speciaalbieren, professionele BBQ's, bijbehorende accessoires, houtskool, kruiden, sauzen en uiteraard een passend advies. Daarnaast heeft Vader Jacobs ook veel verschillende houten borrelplanken, welke je kunt laten graveren met een naam of logo. Lees verder

Vader Jacobs is een tikkeltje eigenwijs… In de winkel aan de Haagweg 407 wordt namelijk een unieke combinatie geboden; Bier, BBQ en houtlasering… Dat vraagt om meer uitleg!

Sinds april 2022 is deze zaak hét adres voor de liefhebber van de gouden combinatie; Bier en BBQ. Het assortiment speciaal bieren biedt zowel klassieke abdijbieren als de nieuwste lokale helden met daarnaast enkele eigen bieren. Het BBQ-assortiment bestaat uit hoogwaardige barbecues (houtskool & gas), tal van kruiden en sauzen, houtskool en de benodigde accessoires. We adviseren u tevens graag in de fijnste bier & spijs combinaties.

Maar wat Vader Jacobs misschien nog wel het meest uniek maakt zijn de op maat gemaakte houten (cadeau) artikelen. Met de laser, die aanwezig is in onze winkel, graveren en personaliseren we tal van houten producten. Je eigen tekst gelaserd op een -met bieren gevuld- houten kratje, een borrelplank met eigen logo of boodschap, een opener of BBQ tool met eigen naam, of een tekening van de kinderen op een houten schijf. Wij maken het in een mum van tijd! En voor de creatievelingen onder ons; kom gerust langs met je houten product wat je wilt laten laseren.

Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op onze websites www.vaderjacobs.nl en www.houtlasering.nl. Tot snel bij Vader Jacobs!

  • Cadeauartikelen, Creatief, Eten & drinken, Lifestyle
  • American express, Cash, Maestro, Mastercard, Visa
  • Princenhage